| Deasonyka a întrebat:

vreau si eu un ip se server SAMP San Andreas Multy Player's,rugamintea mea este sa-mi dati ip doar pentru versiunea 0, 3e si desigur v-as ruga daca se poate i-mi doresc foarte mult sa fiu admin sau cel putin leader la factiunea NEWS Reporter! Daca e versiune 0, 3x si dati admin sau leaders va rog lasati un mesaj cu ip-ul serverului.deasermenea raspund la mesaje pe id de messenger vanessa_katzenberger.Dau funda celui care ma face admin!

1 răspuns:
| Mateias_Andrei_1998 a răspuns:

Buna! Cauti Un Sever De SA:MP RPG? Iti Recomand Eu Unul : 93.119.26.58:7777!

Serverul are un MOD RPG ( Real Life = Viata Reala ). Serverul este pe versiunea 0.3x.
Serverul cuprinde Diferite Factiuni, Carusel, Vama. Factiunile Serverului Sunt :
1)Los Santos Police Departament
2. Federal Bureau of Investigation
3. East Beach Bloods
4.Medic Departament
5.Russian Bratva
6.Tow Car Company
7.Mayor
8.Hitman Agency
9.News Reporters
10. Taxi Cab Company
11.GTT
12.Cobras M&G
13.Grove ST
14.The Yakuza
15.Ballas
16.Corleone Famiglia
Forumul Nostru : www.reality-gaming.ro Te AStepata! Cautam Moderatori la unele Sectiuni! Va Asteptam pe Serverul de SA:MP, RPG cu Mare Drag.Nu Rata! Ai Ocazia La Premii Ajutor Daca Ai Vreo problema/nelamurire! Este Un Staff Rabdator, Care iti sta la dispozitia ta 24/24! Tot Odata Serverul De SA:MP are si Sistem de Helperi! La 5-6 Playeri Adusi Iti Garantam! Ai Helper! Vrei Sa Donezi? Nicio Problema Ai Ocazia Pe Acest Server! Te Asteptam! Iti Garantam Ca Ai Facut o Alegere Buna! Cu Respect STAFF-ul Reality-GaminG ( RG )

Buna Seara! Va Asteptam!