| patriiiii89 a întrebat:

Eu am cea mai buna prietena din Cluj si eu stau in Brasov ..mda distanta stiu. Peste 2-3 saptamani ne vom vedea. Imi puteti da si mie niste idei de cadou va rog frumos? :* Cel mai frumos raspuns primeste funda. Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| SimonaCristina a răspuns:

Poti face o bratara a prieteniei.
Vezi pe youtube tutoriale.

| patriiiii89 explică (pentru SimonaCristina):

E prea simplu, plus ca bratarile prieteniei impletite s-au demodat.

| andru10best a răspuns:

Sa fiu sincera, as opta pentru o zi de distractie impreuna cu ea: plaja sau piscina, parc distractii, film, dans, o petrecere in pijamale sau o escapada la munte. Mi se pare mai frumos asa pentru ca raman o gramada de amintiri placute. Si la sfarsitul intrevederii, dupa ce am adunat multe poze cu momentele frumoase recente pe care le-am avut, as face un album foto si i l-as darui la tren sau la masina, cand ne vom desparti iar.
Succes si sper sa va simtiti bine indiferent ce ati face.

Răspuns utilizator avertizat
| Mytsaa a răspuns:

Cred ca se va multumi cu un buchet de floritongue Daca chiar insisti sa-ti cumperi un cadou, poti sa-i cumperi o bratara finuta.

| antonio30 a răspuns:

Un aparat de poze si un album, va faceți poze împreuna dupa aceea le scoti si le tii ca amintire...
E foarte dragut!

| cooldede38 a răspuns:

Ii poti cumpara un costum de baie pe care sa scrii My Bff..ca tot este vara..si pentru a fi mai interesant baga-l intr-o cutie frumoas decorata.Ii cumperi si o ciocolata. Funda te rog?

| nothingggg a răspuns:

Ii poti cumpara plusuri ( sunt foarte dragute ) accesorii si de ce nu si ciocolata happy tinand cont ca e prietena ta cea mai buna ii poti lua si ceva de imbracat happy Gestul conteaza! Acum tu alegi big grin