Buna, da, sa stii ca ai dreptate si ar fi o idee geniala, dar nu toata lumea o poate pune in practica, sunt unele momente cand ma cert cu prietenul meu, cand imi vine sa il strang de gat, atunci cand imi greseste; dar sa stii ca atunci cand gresesc eu ar fi bine sa fac asa, sa il sarut si sa ii spun ca il iubesc
.
DA, ar fi frumos sa se intample asa, sa ne spun e mai bine un `te iubesc`decat o jignire, mai bine un sarut decat o palma...ar fi bine daca toti ar face chestia asta, dar fiecare e diferit, iar unii oameni nu gandesc la nervi si spun vorbe care dor, mai apoi regreta.
Eu sunt de acord.In general eu joc rolul vinovatului
Dar bineinteles ca nu recunosc si pozez in postura de calmitate.Nu prea ma cert, nu ridic tonul dar spun niste cuvinte chiar taioase
Fostul meu iubit era asa.stia foarte bine ca daca ma ia in brate sau ma saruta in momentul in care vreau sa ma cert cu el cedez.
a mers pana la un moment dat, dar a devenit is asta enervant.
sunt unele lucruri care trebuiesc lamurite intr-o relatie. daca cearta este singurul mod de a lamuri acele lucruri sau de a deschide ochii partenerului atunci trebuie sa va si certati la un momenta dat.nu se poate evita fiecare cearta.
acum depinde si de motiv. daca va certati dintr-o prostie atunci da, o cearta poate sa se termine asa, dar daca motivul este unul serios atunci e mai ok sa se lamureasca problema.
daca s-ar intampla asa mereu ar trebui sa tinem prea multe in noi si la un moment dat am exploda ca un vulcan, ceea ce este cu mult mai rau decat o cearta banala.
ideea in sine este foarte buna si in unele cazuri chiar functioneaza.
Mmm.se pare ca ancutsa410, a inteles cel mai bine ideea mea, m-am referit la un sarut furat de catre cel..."certat"stiu cum e sa fii... furios, etc. dar cred ca daca am face un efort, sarutul sau "te iubesc"-ul, ar"linisti, si-as apela. la iubirea pe care o simt ambii.Cred ca ar fi dragut asa ceva!
Intr-o cearta de obicei cel vinovat incearca sa calmeze lucrurile printr-un sarut sau un te iubesc.Depinde si motivul certei, si de caracterul persoanelor implicate.Mai poate fi vorba si despre orgoliu. dar daca se iubesc cu adevarat un sarut si un simplu te iubesc va rezolva totul.
Mnda.in general doar asa pot "calma" spiritele cand ma cert cu prietenul meu. e o "solutie" foarte buna si intodeauna are efect, asta daca iubirea e reciproca
Daca esti nervos nu poti sa reactionezi asa sunt sigur mai ales daca partenerul/a e vinovata cum sa faci asa ceva? Nu e chiar asa nu poti sa ieri pur si simplu.
Ar fi ceva bine, dar cate persoane crezi ca sunt in stare ca in momentul in care sunt nervosi sa spuna te iubesc sau sa sarute...Eu una nu cred ca le sta mintea la asa ceva...
Adica eu una nu cred ca as putea...
Oau
ideea e foarte buna dar cati dintr noi sunt sau ar incerca macar sa fie capabili de asa ceva?