anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va intreb ce ati face intr-o asemea situatie : Si-a baut joc de mie, a ras de mie impreuna cu prietenii lui,m-a facut in toate felurile si dupa revine cu un simplu scuzr si imi copiaza melodiile de pe player, deci ce ati face?

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Nu i-as da ocazia sa mai faca asa ceva si alta data. pentru ca daca a facut-o odata, o s-o mai faca si cu alta ocazie daca poate. sunt destui baieti bine crescuti si care nu-s badarani sa faca asa ceva, deci altul happy

4 răspunsuri:
| alina453 a răspuns:

Buna. Eu i-as mai da o sansa, poate chiar ii pare rau, realizand cum s-a comportat si fiind influentat de prieteni. Acum depinde si de sentimentele tale fata de el, dar si de orgoliu. El pare a fi important pentru tine, deci tu esti singura in masura sa decida ce sa faca intr-o asemenea situatie. Sigur ca daca il ierti, nu inseamna ca o sa-l lasi sa-si bata joc de tine.

| FofoBaa a răspuns:

Trateazal cu indiferenta si daca e sa-ti spuna ceva spune-i ca n-ai chef sa vorbesti cu el.

| pufulete2 a răspuns:

Nu'l mai baga in seama

| Rattenni a răspuns:

Sincer, si mie mi-s-a intamplat cam la fel. Fara partea cu melodiile. A ras cu prietenii de mine, m-a jignit si etc. Pana la urma, a venit si si-a cerut scuze. Asculta-ma, trateaza-l cu spatele, fi dezinteresata, te prefaci ca nu iti pasa de el. Si se intoarce singur sa-ti ceara scuze, si a doua oara numai face. Te pup