| RegeleSalateiDeVinete a întrebat:

Nu-mi mai suport clasa desi suntem de a6a colegii mei sunt fitosi ex.
Una are iphone 5 si vorbea cu masa la iphone si urla la ea de fata cu toti colegi ca cica:
-Eu vreau iphone8 nu vreau sa fiu vazuta un vechitura asta de iphone 5.
Faza amuzanta e ca tipa traieste intr-un bloc de ajutor social si baie comuna adica daca e la etajul 3 toti de la etajul 3 fac nevoile in acea baie.
Sunt copii ca imi fac in ciuda i-au telefoane gen Samsung s-au Nokia le pun in saci de gunoi si spun:
-Ajutor sa ma ajute cineva sa duc gunoiul.
Au haine scumpe din mall.Si de multe ori spun ca de ce eu nu ma imbrac din mall si de ce ma imbrac din piata(hainele sunt mai ieftine in piata si de multe ori sunt aceleasi din mall).
Mai sunt tipi care sunt dusi de parinti cu BMW si cand ies din el isi pun o pereche de ochelari de soare si incearca sa fie in centrul atentiei.Si la tipi astia e la fel nu au casa sigura stau in chirie.
Mai e o tipa cica la ia imi spune mie.
-Bai scavule uitete la hainele tale arati ca un mosneag.
Atunci eu ii spun :
-Mai fato oi avea eu haine urate dar macar am casa sigura daca ii spun proprietarului care va tine in garsoniera aia din mila ce ia-i facut lui ficasa va da afara pe rand din casa aia.
Si de atunci m-am certat cu ea ca i-am inchis gura cu chestia asta.
Intrebarea este ce sa fac cu clasa aia ca nu o mai suport in fiecare zii aceeasi problema ma infurie la culme. scuze am multe greseli gramaticale deoarece ma grabesc.Da-u funda celui mai serios raspuns.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu le-ai mai da atentie la toate porcariile care le ies pe gura, ai fii mai bine. Fa-te ca nu le auzi si nu le vezi!
Nu le mai raspunde, nu te mai uita la ele/ei, ca si cum nu ar exista in preajma ta si viata ta va fi mult mai usoara.
ASsa este si in viata adultilor, chiar rautatile cresc odata cu varsta, iar daca nu inveti inca de cand esti copil sa le arati ca nu-ti pasa de miicimea sufletului lor, atunci vei ajunge un fricos si un depresiv, care se ascunde prin colturi, in loc sa infrunte oamenii.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Daca au aparut probleme cu colegii tai te poti muta la alta clasa sau la alta scoala.
Nu trebuie sa te pui la mintea lor, n-are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să te transferi în altă parte/altă cls.Dar nu cred că asta ți-ar rezolva problemele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce zice donna, nu ce face donna. ea ca are jumate de site la ignore ea nu fuge de fapt. doamne feri!