| Faranume242424 a întrebat:

Care e dif între I saw și I seen?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există I seen.

| Xdreaper21 a răspuns:

I saw him yesterday
I have seen this movie
Saw este pers 2 si seen 3(sau ceva de genu stiu ca am facut ceva irregular verbs si era cu 1 2 si 3 roman and ***)
Oricum de obicei saw se foloseste cand zici cand ai vazut acea persoana/lucru iar seen doar cand l-ai vazut atat

| 拉维尼亚 a răspuns:

"Saw" este trecutul lui "See" (past). Ex: I saw him yesterday (L-am văzut ieri)
"Seen este participiul trecut al lui "See" (Past Participle) Ex: He was seen by me (El a fost văzut de mine ) "Seen" este forma nepredicativă a lui "see", deci nu poate să acționeze singur ca verb intr-o propoziţie, ci ca parte componenta dintr-un timp verbal, ex: I have seen him - Present Perfect Simple (L-am văzut - nu se cunoaște timpul exact) sau cu valoare de adjectiv provenit din participiu, ex: The girl seen by me (Fătă văzută de mine).
Astfel verbul "a vedea" în engleză este neregulat și are 3 forme diferite: see-saw-seen.
Pentru mai multe informații caută verbe neregulate în engleză (irregular verbs) și timpurile și utilizarea lor.
PS: Sunt multe verbe neregulate, cu conjugare specială pentru trecut și participiu pe care trebuie obligatoriu să le știi dacă vrei să inveți limba engleză.
Sper că îți sunt folositoare informațiile și că ai înțeles diferența.

| AliTheo18 a răspuns:

Gasesti pe internet ce raspunsuri vrei, toata gramatica din ce limba vrei daca cauti...

| Lion56 a răspuns:

Diferenta e ca "I seen" e gresit.

| jj5w a răspuns:

I saw your message, so. I gave you seen.

Întrebări similare