| WinnieOnSteroids a întrebat:

Care e diferenta dintre a judeca si a-ti da cu parerea?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

+ Pentru a judeca asa cum trebuie ai nevoie de mult timp de gandire.A-ti da cu parerea este simplu.De exemplu cuplurile de oameni de acelasi sex. Oricine poate sa-si dea cu parerea despre ei dar putini, doar cei ce au o gandire limpede sunt in stare sa-i judece.

Ps Scuze de exemplu dar asta mi-a venit prima data in minte

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Judecata= ala merita sa moara, merita sa fie castrat, merita sa fie sarac. Parere= eu cred ca e prost de felul lui, imi pare atipic pentru un chelner, e ciudat cum se uita la mine. etc

| OnuOnulică a răspuns:

Bună

A judeca-A știi că amândoi sunteți de aceiași părere dar tu vrei ca el să nu fie cu tine.Și așa îl judeci de ce e.

A-ți da cu părerea- îți exprimi un argument care crezi că e corect din punctul tău de vedere.

Toate cele bune.

| RainmakerX a răspuns:

Salut! Sa-si dea cu parerea poate oricine dar sa judece numai cei alesi pot. =D
Sper ca am raspuns bine! O seara placuta in continuare!

| Axys a răspuns (pentru RainmakerX):

Adevarat

| RainmakerX a răspuns (pentru RainmakerX):

+ Pentru a judeca asa cum trebuie ai nevoie de mult timp de gandire.A-ti da cu parerea este simplu.De exemplu cuplurile de oameni de acelasi sex. Oricine poate sa-si dea cu parerea despre ei dar putini, doar cei ce au o gandire limpede sunt in stare sa-i judece.

Ps Scuze de exemplu dar asta mi-a venit prima data in minte

| Kadze a răspuns:

Heii. Păi, a judeca înseamnă a da o decizie mai mult de cât o părere, adică, ești sigur pe chestia asta, decis, hotărât de ceea ce zici. Iar a da cu părerea, e atunci când îți zici opinia ta față de subiectul, persoana sau întâmplarea respectivă.