Mie una imi plac ochii mei. ii am verzi spre caprui. mi se se schimba culoarea ochilor...
Eu as zice ca mai mult conteaza privirea, intensa, patrunzatoare, decat culoarea ochilor.
Iubitul meu ii are caprui si ma sedus 4 ever... oricum parerea mea este ca frumusetea ochilor nu sta doar in culoare acestora... ochii ca sa fie frumosi trebuie sa fie "zambareti" ca sa zic asa si veseli. degeaba unu sau una are ochii de un albastru miraculor daca cu unu se uita la faina si cu unu la slanina...
Toti ochii, indiferent de culoare, sunt frumosi pentru ca prin ei poti vedea sufletul aceluia pe care il privesti in ochi (insa mie personal imi plac caprui)
Eu nu sunt de parerea ca culuarea ochilor poate fi seducatoare.Depind ede forma fetii, culuarea parului, zimbetul persoanei ba chiar si uneori vocea acestuia!
Si mie imi plac ochii mei... ii am cum zice Legiuitoarea cameleon.
Mi se schimba din albastru in verde
Eu zic ca nu conteaza ochii ci mai mult privirea ca degeaba ai ochii albastri si ii tii ieshiti din orbite. sau unii verzi si te uiti incrucis de zici ca sa certat ochiul stang cu ochiul drept....parerea mea:*
Mie imi plac, la o fată, ochii caprui si verzi... Si in general ochii albastri si ochii mei ( verzi )