Hai sa ne laudam, care suntem mai frumosi (oase). Eu cred ca o lauda ar fi care sunte cei (cele )mai activi (e), mai competenti(te) si care au o daruire mai mare, prin implicarea in unele probleme dificile cu care se confrunta unii oameni, pentru a-i scoate din starea precara in care se afla.
Ti s-a raspuns ca aici toti suntem o familie, toti suntem la fel de importanti, fie ca suntem frumosi sau nu prea, fie ca suntem copii, tineri sau adulti si de ce nu si cei nascuti cu ceva mai "devreme", care ne pot fi bunici, dar care au pus suflet in acest proiect si care se daruiesc pentru altii, prin ceea ce fac, prin munca pe care o desfasoara" pro bono" pe acest site.
Sa stii ca frumusetea are mai multe valente si vei invata ca, de multe ori ea nu este doar de suprafata, cum este un chip frumos. Sigur este important ca ai o dotare buna de la "mama natura", dar si mai important este ca, tu sa faci ceva bun prin activitatile tale. Nu cred ca exista oameni urati cu adevarat, pentru ca perceperea frumusetii este doar ceva de natura suiectiva, pe principiul: "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".
Am doar cuvinte de lauda pentru voii tinerii care si-au dat seama de importanta acestui site si care a-ti ales sa va implicati in solutionarea problemelor cu care se confrunta alti oameni. Chipurile voastre, postate pe acest site, sunt bucuria noastra si speranta ca veti stii sa alegeti in viata doar ce este bun pentru voi si pentru cei din jurul vostru, motiv pentru care va doresc o maturizare cat mai copleta si mai eficienta, pentru a deveni cu adevarati Oameni.
...Hallllo fetelor,! nu cumva sa va certati pentru frumusete caci frumusetea...eu nu le cunosc!,... poza poate e ea poate e mama!?,... dar oricum toate sunteti frumoase pentru cineva,... IAR NOI?
Astea sunt discutii de chat. Va intindeti pe doua pagini repetand la nesfarsit ca suntem o mare familie, ca sunteti dragute, chiar foarte dragute, toate, si... iar dragute,... familie... Bun, suntem, dar treceti la raspunsuri serioase nu faceti puncte intr-o intrebare "vorbind discutii". Va rog recititi postarile si caracterizati-le...
va complimentati gratuit si repetati, repetati...
Mie mi se pare ca u esti cea mai draguta adica na...toate fetele sunt fosrte dragute de pe acest site...va pup
Mie mi se pare ca u esti cea mai dragutza adika na....toate fetele sunt fosrte dragutze de pe acest site.....va pup
Nu vreau sa ma laud dar PENTRU MINE :p eu sunt
dar...toate suntem si baietzii...ca om urath nu exista
WorkinForThis întreabă:
MariusDSarghe întreabă:
MariusDSarghe întreabă: