| CichasEmo a întrebat:

Ce ai face daca cel mai bun prieten te-ar trada? Cum te-ai simtii?

Răspuns Câştigător
| aleexuţ a răspuns:

Stii, am trecut prin asa ceva de multe ori. Prima data te simti dezamagit, te simti prost si parca ai vrea sa te razbuni. Dar cu timpul trece... Adica, sa fim seriosi, in ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni. Sunt doar oameni care intra in viata ta, isi indeplinesc scopul, gasesc ceva mai bun, iar apoi pleaca... Totul se uita.

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

,,cel mai bun prieten,, nu te tradeaza si daca mi s-ar intampla asta nu ar mai face parte din cercul meu de prieteni

| Musique a răspuns:

Poate ăsta e motivul pentru care nu am o "cea mai bună prietenă".
Sunt câțiva mai apropiați, pentru care aș face orice să-i țin lângă mine, și dacă m-ar tradă. m-aș simți prost.
Dar știi cum e, viața merge înainte. Întâi te bazezi pe tine, apoi pe prieteni.

O zi fumoasă!

| MadRaven a răspuns:

Am patit-o de cateva ori deja, sincer, nu m-a deranjat cu nimic.
Stii vorba aia, indierenta doare cel mai tare.:-)

| blueheart a răspuns:

Un prieten bun nu te-ar trada niciodata. Daca s-ar intampla asa ceva as fi foarte dezamagita dar l-as asculta, as vrea sa stiu motivele pentru care a facut acest lucru.Ii dau sansa de a-mi explica si poate de a ierta daca am ceva de iertat. Daca a facut intentionat acest lucru o sa-l iert dar nu va mai face parte din prietenii mei.

| tpuforyou a răspuns:

Pai... cred ca in primul rand dezamagit de persoana respectiva!

Răspuns utilizator avertizat
| ChalkOutline a răspuns:

Dezamagire. Scuzele ei. Impacare.

| Constantin_Radu_1994 a răspuns:

Depinde daca mar trada asta ar insemna ca nu imi este prieten ci doar un profitor, nasol e atunci cand deschizi ochi si it dai seama ca majoritatea prietenilor tai sunt niste fake-uri care se folosesc de tine pentru binele lor. Funda te rog puppy dog eyes?

| CichasEmo explică (pentru Constantin_Radu_1994):

Poate!

| Constantin_Radu_1994 a răspuns (pentru CichasEmo):

Nu stiu cazul tau, sincer daca l-as stii poate te-as ajuta puppy dog eyes

| Gabitzuu_9957 a răspuns:

Depinde si cu ce m-ar trada thinking Dar m-as simti ca un prost ca i-am zis un secret sau na...

| Allinutzsa a răspuns:

Si eu am patit. Cea pe care o credeam prietena mea cea mai buna am prins-o cu iubitul meu. M-am simtit dezamagita, tradata, imi era sila de ea atat de tare ca de 3 luni nici buna nu ii mai dau! Nu imi era prietena adevarata. Deci daca si la tine e ceva grav, nu ti-a fost prieten.

| CichasEmo explică (pentru Allinutzsa):

Wow! Cred ca a fost groaznic!