Ceva care te ajuta sa stii ce te inconjoara, sa stii sa vorbesti, sa stii sa iti rezolvi unele probleme, sa stii raspunsul la unele intreberi, sa iti faci o cariera, sa poti fi un om cult si destept.
Nu sunt un tocilar, dar asta e parerea mea chiar daca nu exagerez cu invatatul.Cu toate astea invat destul de bine fara sa stau mai mult de 1 ora cu caetul in mana...ma si distrez.
Un loc in care ma duc aproape zilnic, ma plictisesc la ore dar ma distrez in pauza si cand chiulim
Un loc in care am multi prieteni, multi profesori pe care nu ii suport dar si profesori simpatici.
Un loc unde mi-am facut multi prieteni noi si unde am capatat o cultura generala destul de vasta.
Nu pot sa iti dau un raspuns exact, deoarece uneori cred ca scoala este doar un mod de a invata si atat, uneori consider ca scoala e cel mai frumos loc din lume(cand mi se intampla lucruri frumoase) si uneori cred ca scoala e cel mai enervant loc din lume si ca nnu m-as intoarce niciodata acolo, dar fie ca ne place fie ca nu tot treebuie sa invatam deoarece, doar invatand poti ajunge acolo unde iti doresti cel mai mult sa ajungi.
Scoala pentru mine este o necesitate dar si un loc distractiv unde inveti multe lucruri importante care te ajuta mai apoi in viata, este un loc unde mi-am facut cei mai multi prietenii.
O chestie unde is supusa la chinuri zilnice
cate 5-6 ore pe zi.cu toate astea e o necesitate. un loc unde imi pierd tipul APROAPE zilnic si APROAPE 6 ore pe zi
O incinta plina de copiii care vor sa invete ceva de la un grup de profesori care le fac zile negre 5-6 ore pe zi.Scoala e un loc plin cu prieteni si amintiri.
Scoala te pregateste pentru lumea care te asteapta.Treptat,de la lumea minunata din clasa intai si pana la cruda realitate dintr-a 12 scoala ne invata cate ceva in fiecare zi