Penibil, dupa parerea mea. Din cate am observat, cei de tipul asta doresc si cred ca pot impresiona doar prin aspectul fizic sau din punct de vedere financiar, exagereaza prin gesturi ce se vor subtile pentru a atrage atentia si se ingrijesc excesiv in ceea ce priveste fizicul lor.
Nu prea imi place sau dau copy paste dar. : Termenul "macho" inseamna o manifestare exagerata a trasaturilor masculine, care nu de putine ori inseamna de fapt manifestari misogine de intimidare sau agresare a femeilor. Conform dictionarului urban, termenul este sinonim cu: masculin, meserias, latin-lover, fara sentimente. Bucurestiul nu duce deloc lipsa de specimene "macho mani", care nu ezita sa se manifeste si sa se exprime (nu neaparat prin fraze compuse sau sunete articulate, ci mai degraba sunetele produse de consumul de bauturi gazoase li se par mult mai expresive sau, de ce nu, contactul fizic, pipairea).
Se poarta ca un smecher, si pana la urma, va incepe sa-si bata joc de toti, si il vor parasi toti cei cunoscuti
Funda?