| Sabau_Rares_1996 a întrebat:

Ce faci daca fata pe care o placi are iubit?

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca ti-ai pus aceasta intrebare, e clar ca nu vei face nimic.

In general nu e treaba ta daca ea are sau nu iubit, cum si tu daca ai avea de ales intre a avea 5 lei in buzunar, sau a avea 10 lei in buzunar ai alege sa ai 10 lei, asa e si aici, daca esti mai bun ca actualul ei, si ea vede asta, se va detasa singura de relatia actuala pentru tine, totul tine doar sa-ti joci bine catile si sa o faci sa fie atrasa de tine.
Chiar si aici, pe TPU, sunt intrebari puse de fete in care spun ca desi au iubit sunt atrase de un alt tip.
Eh, tu daca stii sa profiti si sa te diferentiezi in bine de actualul ei ai doar de castigat.
Nu e treaba ta daca are iubit sau nu, asta tine doar de ea, vorba aia, cum zicea un coleg mai sus "Si poarta are poartar si tot dai gol" sau cum era vorba mea "iubit ca iubit, dar amant ai?".

In concluzie ai o sansa, pentru ca mereu e loc de mai bine, dar daca pleci din start cu astfel de intrebari, sau cu ganduri gen "el e mai bun ca mine" deja ai pierdut.

Daca risti, poti sa pierzi, dar daca nu risti, ai pierdut deja.

| HadesSs a răspuns:

Si poarta are portar si tot dai gollaughing

| Xdreaper21 a răspuns:

Il astepti noapte dupa un colt de bloc ii dai un tais in cap si fugi(sa nu te vada ca daca supravietuieste esti rip

| Danyel2002 a răspuns:

Cauti pe altcineva.

| Singurinnoapte1917 a răspuns:

Salut, eu nu iti pot da un raspuns, deoarece trec prin aceeasi situatie, si te inteleg perfect, tot ce putem face este sa asteptam si sa vedem cum recurg lucrurile in viitor si inca ceva te rog ai grija sa nu te ranesti mai mult de cat esti deja adica: cand iti place mult o fata incerci sa-i fie ei bine si sa o ajuti in toate privintele dar ceea ce faci tu de fapt este sa o sufoci (am facut acelesi lucru) iar ea poate deveni usor agresiva si sa te raneasca nu fizic ci moral, iti poate spune cateva cuvinte cu care te poate face sa iti pierzi capacitatea de a gandi logic si corect si te poate duce la lucruri cum ar fi : alcool-ul fumat-ul, etc. Incearca sa iti pastrezi luciditatea Dumnezeu va avea grija de noi! Ai grija de tine!

Cu sinceritate Draghici

| AmandaTod a răspuns:

O laşi în treaba ei.