Pai in primul rand tu trebuie sa stii daca esti o fire superstitioasa sau nu, in astfel de situatii conteaza!
daca visezi foc poate sa aiba mai multe intelesuri dupa cate am citit eu tu erai intr-un fel amenintata de acel foc ceea ce inseamna inlaturarea sperantelor...focul care arde numai fara sa te ameninte inseamna plictiseala sau intristare si focul care arde mai inseamna si o amenintare sau dusmani prin preajma! acum totul depinde de firea ta daca e superstitioasa sau nu! MERIT O FUNDITA?
FOCUL inseamna pasiune nebuna, sentimente puternice, arzatoare. Esti gata de orice sacrificiu, pericol, obstacole, avand o personalitate vulcanica, un caracter coleric. La fel de bine poate insemna o emotie deosebit de puternica, un exces de zel care se poate finaliza neplacut.
INCENDIUL poate desemna o obsese, pierderea echilibrului si a legaturii cu divinitatea, pericol. Totusi, daca acest incendiu si aces foc nu a ajuns la tine, poti fi linistit.
Take care!>
Buna! in general in vis focul semnifica bucurie, placere sau faptul ca esti indragostit dar totodata poate insemna si energie, incredere, speranta si nevoia de schimbare. Probabil una dintre semnificatiile acestea ti se potriveste si tie, in functie de alte detalii din vis care sunt foarte importante si de trairile tale. Bafta!
Focul are multiple semnificatii. Pentru cine este curios si are rabdare... las un link catre un video de pe Youtube despre semnificatia focului din vise :
https://www.youtube.com/watch?v=Tq9sEiSRZ5k
Un foc arzand vesel este semn de bucurie, de placere. Daca focul este mare, valvataie, atunci te asteapta o promovare. Un foc reaprins este semn de agitatie, iar un foc arzand mocnit aduce grija, intristare
Vezi si incendiu, incendiere). Daca visezi ca te simti bine privind un foc inseamna ca vei avea ghinion. Daca visezi ca te simti bine privind un foc si nu te arzi inseamna ca vei gasi viata placuta. Daca visezi ca tu faci focul, vei avea un mic accident. a stinge focul inseamna ca vei fi capabil sa invingi oamenii care vor sa-ti faca rau.
foc - Un foc arzand vesel este semn de bucurie, de placere. Daca focul este mare, valvataie, atunci te asteapta o promovare. Un foc reaprins este semn de agitatie, iar un foc arzand mocnit aduce grija, intristare.
funda?
Am visat ca m-a amenintat cineva cu o bricheta care ardea si eu am stins-o. Ce inseamna?!