| AlWaYsSmYlE a întrebat:

Ce inseamna pentru voi "DEZAMAGIREA"? e ceva firesc sa dezamagesti sau sa fii dezamagit?

5 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Un esec, si cred ca nu poti tot timpul multumit de ceea ce ai realizat si mai esti si dezamagit cu toate ca ceea ce ai realizat nu este un esec total

| TSO7 a răspuns:

Dezamagirea e foarte frecventa in toate domeniile in zilele astea. Am fost si sunt sigur ca voi mai fi dezamagit, poate e chiar un lucru firesc pentru toata lumea. Toti se gandesc deseori la dezamagiri inainte de incepe ceva.
Daca am dezamagit? Cred ca da, nu stiu daca intentionat sau nu dar incerc pe cat posibil sa nu dezamagesc pe nimen. Dar cred ca deseori se intampla ca cel dezamagit sa fiu eu de propria persoana.

| Stefania96dfg a răspuns:

Dezamagirea e ceva normal! Esti dezamagit ca sa poti incheia un drum si sa mergi pe altul! In viata sunt suisuri si coborasuri, dar important e atunci cand esti dezamagit sa o iei de la capat, cateodata chiar pe acelasi drum! Sa fi dezamagit face parte din roata vietii!

| TheSpecialOne a răspuns:

Sa fi dezamagit de ceva/cineva inseamna sa te astepti la foarte mult si sa primesti ceva mult sub asteptarile tale (ex. te astepti la un 10 si iei un 6 sau vr un avion si primesti o trotineta...). Tu incearca si fi mai realist(a) si atunci nu vei avea parte de mari dezamagiri si ca sa nu te dezamagesti singura munceste mai mult si fii mai ambitios(asa) in ceea ce faci. Noroc!

| alinac a răspuns:

E normala dezamagirea.e normal sa fii dezamagita dar sa si dezamagesti dar nu mereu.totul are o limita.