De obicei cei care fac lucrurile în mod diferit, sunt numiți ciudați. Dar o persoana fără prejudecăți ii considera pe alți la fel si nu ii judeca pe cei diferiți de el.
Eu nu cred ca exista oameni ciudati, fiecare e diferit, dar asta nu ne face ciudatati.
De obicei, oamenii inadaptabile, timizi, nebuni... acestia sunt considerati CIUDATI.
Dar eu cred ca asta e o prosie din care multa lume isi pierde PERSONALITATEA si SPECIALUL...
La mine nu exista notiunea de om ciudat...ba chiar ma atrag persoanele care indraznesc sa fie diferite. De multe ori descoperi oameni inteligenti, cu idei originale, talentati dar carora le place sa pastreze misterul in ceea ce i priveste si nu vor sa fie in centrul atentiei.
Pentru mine nu exista om ciudat, cel care numeste pe cineva ca fiind cidat, o face pentru ca e diferit fata de el.
Pentru mine, un om ciudat este acea persoana cu tendinte foarte ciudate.
Uneori ma intreb cum de ajung oamenii sa devina violatori, pedofili sau multe altele si ma gandesc "oare astia chiar nu pot empatiza un pic?". Alti oameni ciudati mi se par cei care vor sa schimbe pe altii, asa cum vor ei. Si un alt tip de a fi ciudat mi se pare sa pretinzi ca esti bun, dar esti o persoana falsa si cu ganduri foarte urate.