Mah -.-
Este vacatna bucarate de eaa :*
si nu mai pomeni de scoala in vacanta te rog) nu vreau sa aud de ea
Greaa deciziee! Adica le urasc aproape pe toatee.Si iubesc o materie si aceea e PAUZA! Fundaa?>
Fizica! O urasc la nebunie! Mai ales pe profa:e o baba cloanta obsedata de curatenie care habarnare sa explice calumea!
Materia care o urasc e matematica x_x si nu e in totalitate vina mea
jumate de vina o are si profa ca nu stie sa ne faca sa iubim matematica
p. s thu ce materie urasti?
Fizică. Şi mă freacă din cauză (,) că tocmai de materia asta am nevoie pentru a începe facultatea de medicină. Înfine, de asta, de chimie şi de biologie. În concluzie, tot profilul 'Ştiinţe ale naturii'.
Matematica.Cred că cei mai mulţi copii urăsc matematica. Şi mai sunt şi chimia şi fizica.
Matematica.Cred că cei mai mulţi copii urăsc matematica.Şi mai sunt şi chimia şi fizica.
MATEMATICA! Este cea mai urata materie ever! Urasc matematica pur si simplu toate teoremele si numerele si toate prostiile acelea nu pot sa'mi intre'n cap este prea grea...parerea mea
Sportul pentru ca trebuie sa am trening si numi plc ...transpir.dar uneori e distractiv. ca nu facem antrenament
Franceza! Nu'mi place cum suna si de profa ce sa mai zic! E o baba cu nas mare si cu o alunita urata pe el. Zici ca e vrajitoare. Se imbraca mai rau ca strabunica. Cateodata imi place profa... cand ne da drumu acasa[mereu avem franceza ultima ora].
ENGLEZA.Niciodata nu am suportat-o desi imi va trebui.Si apoi vine si matematica dar uneori de destul de ok la ora de mate, si la fizica e bine.Deci engleza e siingura!
Sarbatori fericite!
Sportul. Nu imi place ca profesorul ne injura, ne face in toate felurile, ne alearga foarte rau, daca ne e rau nu ne crede, transpir, etc.
Bună.
Întotdeauna am urât profesorul care nu a avut dicție în predarea materiei sale!
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Anisia170 întreabă:
onuticuta200312 întreabă:
Maroon67 întreabă: