Eu sunt emo si care e faza? sunt si eu tot om ca si voi. Dar nu inteleg de ce este privit un emo kid in halu asta. Ok, emo isi taie venele, se sinucide etc.Nu este neaparat adevarat. Copiii emo prind gustul suferintei fiind refuzati de mici copii si de toti. Recunosc, intr-un timp m`am taiat de vreo 2 ori si ma bate gandul la sinucidere dar nu sunt mai prejos cat sa ajung sa fac asta. Un emo adevarat are foarte multe probleme, sufera enorm, trece prin depresii... multe altele si fiecare dintre noi aveam, am avut, vom avea un moment in care ne putem numi emo, orice om cu suflet! Dar ce pot intelege toti cocalarii?! Pt unii emo a devenit o moda... stii hai sa ne facem emo ca e la moda. Din cauza asta multti emo adevarati se condisera a fi doar niste ratati, lipsa de ocupati, cocalari si sunt tratati exact asa cum nu merita caci nu pot fi acceptati nici ca emo dar nici ca un om " normal " sa zic asa.Nu este asa dar inainte sa puneti o eticheta ar trebui sa va ganditi. Toti suntem oameni si emo este un personaj pe care daca nu il cunoasteti nu stiti prin ce trece nu aveti cum sa il intelegeti. Sincer mie nu imi pasa de parerea lor si chiar daca sunt emo, sunt genul de om ce lupta pana la capat iar daca as muri din mana mea ar fi ca si cum as renunta la lupta vietii mele. Daca stai sa te gandesti bine emo ar putea fi mult mai bun ca un manelist, ca un oricare " smecher ". Este incercat de viata, stie ce inseamna suferinta si nu cred ca ar vrea sa provoace asta altcuiva. Si stilu emo, aspectu lor, nostru, nu este pentru a atrage atentia ci este ceva ce vine din suflet. Ne exprimam intr-un mod oarecare ciudat, suntem diferiti fata de ceilalti. Dar jumatate din probleme pentru care ajungem in impasul asta este si din vina lor, a oamenilor. Din tot tineti minte atat: " nu judecati o carte de pe coperta " fiindca s`ar putea sa va inselati rau.
EMO. Cuvantul asta exista inainte sa ma nasc si eu, Si cuvantul asta are o rezonanta anume pentru oricine (intereseaza subiectul). Cunosc destui EMO. Am prieteni EMO. Si ce daca sunt EMO? Oare asta ma va impiedica in viata? Destui mi/au spus asta asa incat sunt plina pana la refuz. De la frazele,, Esti un copil prea bun ca sa te inbraci asa",,, I/ati parul din ochi in Consiliul Elevilor" sau,, Iesi din clasa cu tricoul ala" pana la,, Fuck emo!" sau,, Ratati si prosti!" nimic nu m/a impiedicat sa fiu EU in contiunuare si sa cred in mine. Si ca sa fiu sincera mi/a reusit. Si faptul ca ascult rock sau hardcore sau cum vreti voi, nu m/a facut satanista sau proasta in vreun fel.
H! Interesant stilul. Faza cu sinuciderea nu e asa cum o arata la TV sunt alte cazuri pentru care se sinucid, iar vinovati dau repede vina pe ce se vede la suprafata. Daca te imbraci emo nu inseamna ca esti emo.
Styulul (adica machiaj, aspect, haine...)il iubesc (in afara de depresii taieturi si sinucideri )
Pai stilul emo in totalitate include depresiile, sa iti tai venele, sa te exteriorizezi sa fii exclus etc. mi se pare aiurea. ce imi place la asta sunt imbracamintea, cum isi fac fetele parul si machiajul.asta e chiar dragut. e incorect si absurd cand aud ca spune unu si altul uite ca ala sau cutare e emo doar vazand cum se imbraca. emo in adevaratul sens al cuvantului este un copil in depresie, mereu suparat si exteriorizat de ceilalti, care ies in evidenta prin hainele lor.deci ca aspetc imi place (cu exceptia piercingurilor ) si apropo de unde esti:p?
Lipsa de ocupatie... Copii tampiti. Au impresia ca sunt interesanti daca se taie pe maini si stau ca prostii, cica deprimati (parca ar avea vreun motiv la varsta asta) si cu parul ala in ochi, cu imbracamintea oribila si machiaj de zombi...
E soooooper coool. eu pot spune ca st un fan. imi fac unghiile cu negru si roz m-am tuns ca ei.eu ador imaginea lor dar comportamentul e total aiurea adica cine s-ar taia cu lama.eu una nu. dar repet stilul lor e coooool si de aceea il ador
COpii teribilisti.Au un stil vestimentar aparte si probabil asta ii atrage cel mai mult la acest curent.In ceea ce priveste sinuciderea si depresia, ce motiv ar avea? Curentul Emo este abordat de copii cu varste intr 10 si 17 ani.La varsta asta nu ai de ce sa fii dezamagit de viata.Deoarece esti la inceputul ei. Oamenii care recurg la gesturi extreme nu sunt Emo, sunt oameni normali. n-am auzit pana acum sa se sinucida vreun emo.si sper ca n-am sa aud nici de acum in colo.Treceti prin criza adolescentei. O sa vi se duca cheful de stilul emo si ce o sa mai radeti cand veti fi mai mari!
Emo sunt tristi doar din cauza la oameni, ei incearca sa fie acceptati printre ei dar ei nu ii doresc de loc ci asta pune la durelea lor din suflet, de asta isi tai venele de asta se si sincucid finca oameni nu inteleg prin ce trec ei, ei nusi pot arata senitimetele ca oricine ci doar prin felul cum se comporta si prin felul cum se imbraca
Eu personal cred ca stilul emo e pur si simplu un fel de a fi de exemplu daca esti fericita si strigi de bucurie e un fel de a fi (fericit) asa e si cu emo pur si simplu un fel de a fi. Iar eu nu cred ca e super stilul lor adica machiajul si chestiile de genu` asa le place adica un stil nebun nu este deloc ceva iesit din comun si cred ca bluepuff are perfecta dreptate deci...
si probabil ca au si ei probleme de unde sa stiti voi ca nu ii asa poate cu prietenul, prietena, parintii, scoala ma rog mai stiu eu ce.
Stilul emo este de-a dreptul supeeer ador stilul acesta dar uneori imi dau seama ca nu va fi bine ce fac... uneori cand te candesti ca ai vrea sa fii in rand cu loomea nu prea te-ai baga in chestii de genu. dar cum stilul emo e adorabil nu-ti vine sa te mai gandesti la nimic. ador(hainele, machiajul, pirciengurile, frizula0tot lukul este super tare ...asa ca nu trebuie sa te iei dupa lume si fa ce vrei tu si ce iti place sa faci,, daca adori foarte mult sa faci lucrul asta fal si nu te ia dupa lume
Uite toata lumea zice ca cei care sunt EMO sunt oamenii lui dracu' dar nu este chiar asa cei care sunt emo sunt despartiti de cineva drag de cand au o varsta fragila asa cum sunt eu si eu sunt emo nu stiu ce nu va place la stitul acesta (unii) eu il iubesc si am trecut prin multe EMO=EMOTIV sau EMOTIVA depinde mai inseamna si ca ai suferit foarte mult in viata desigur duce cateodata la sinucidere dar nu toti fac asa si bine a zis bluepuff sunt si ei oamenii ganditi-va ca si voi dupa ce vor trece mai multi ani o sa va interesati de acest stil hai lasati in pace pentru si ei au suflet!
Daca sunt emo nu inseamna ca imi tai venele sau fac alte chestii, intr-adevar am luat un drum gresit ar nu cel de a fi emo si cel de a pune la inima tot ce zic alte persoane. Daca tot aveti asa rea parere despre noi, emo ce ar fi sa va puneti in locul nostru?
Sa fiti marginalizati de catre societate si sa fiti luati drept niste satanisti?
Cum ar fi? V-ar placea?
Ei bine nu nimanui nu i-ar placea asa ca daca aveti ceva de spus dati cartile pe fata.
P.S daca vreti sa vorbiti cu mine ma gasiti pe id-ul dcrystea.
Mdea... te imbraci cumva, te machiezi cumva, poti negru, esti "emo" si toti incep sa te copieze... emo=taiat vene, depresie si chestii de genu. ****. fiecare are dreptu lui la un stil propriu. dar cand toti il copiaza, si il fac sa fie cat mai "true", atunci intervine prostia. "emotion" = sentiment. nicidecum un stil. mi se pare o prostie tot ceea ce incearca sa para multe persoane. in special fete care se taie pe maini, si dupa aia isi arata ranile sa se dea mare si in spectacol. am avut parte de specimene din astea care aratau lumii cat de "true" sunt ele. cat de true, pe atat de fake. de fapt, toata lumea e un fake. sentimentu in persoana e true.