anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre stilul "emo"?happy

9 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

E de prost gust.

| VladimirPutin a răspuns:

Ești?

| CastraveteMurat a răspuns:

Mie îmi place. Chiar l-am adoptat cât de cât acum ceva timp.
Stilul "emo" nu implică doar tăierea cu lama și plânsul toată ziua(așa cred unii).
Unii copii sunt demenți și i-au în serios faza "Ești emo - taie-te!" și își nenorocesc viața.
Acum nu sunt(după părerea mea). Mi-am tuns podoaba capilară cu care îmi făceam diferite freze în favoarea unui bob (care e și în scări dar asta nu contează) însă continui cu haine mai închise (doar vara port orice e colorat), muzica specifică și clasicul "îndreptat cu placa".
^^

| DeeaDLove12 a răspuns:

Imi place eu cred ca ei sunt cei mai oameni decat restul oamenilorlaughing

| Rawwrr a răspuns:

Da,stilul emo nu inseamna "ma tai ca asa imi vine". Oamenii interpreteaza stilul emo exact invers.De asta va intreb.In legatura cu intrebarea lui "YourMother",ar fi patetic sa spun ca sunt.Da, ma imbrac ca emo, ascult muzica specifica stilului si ma comport ca un emo.Dar nu sunt!big grin

| AleeePunct a răspuns:

Mie imi place.in special hainele si frizurile.

| Roxpook a răspuns:

Imi place.Mai ales tunsoarea si imbracamintea.happy

| luminita36 a răspuns:

Salut,Pentru îmbrăcăminte emo tipic în nuanţe de roz şi negru, cu două culori şi modele de icoane stilizate. Culorile principale din hainele sunt negru si roz (magenta), deşi alte combinaţii şocant luminoase sunt considerate acceptabile, Există o combinaţie de dungi largi. Adesea apare pe benzile de emo de îmbrăcăminte nume, poze haioase sau inima cioplit. Există caracteristici ale skateboarderi de îmbrăcăminte sport, stil şi BMX de jers.Emo (născut emo: de la emoţional - emoţională) - o subcultură de tineret, care se bazează pe stilul omonim de fani ai muzicii Membrii săi sunt numite emo kidy (emo + engleza Kid - un om tânăr, un copil.) sau, în. în funcţie de sex: EMO-boy (baiat nascut - un băiat, băiat), Emo-Girl (fata engleză - fata, fata).

| Stefaniaaaaa a răspuns:

Mie una imi place mai aless frizurilee si hainelelove struck

Întrebări similare