| Andrei963 a întrebat:

Ce rost are viata?
Ma tot gandesc de mult timp la asta.
Asi vrea sa nu fiu existat pe pamant.

Nu mai suport sa stau singur,nu ma baga nimeni in seama,sunt un ratat.
Cu parinti nu ma inteleg, iar prieteni tot scad.
Toti prieteni isi bat joc de mine ca nu invat bine la scoala, iar parinti ma cearta in fiecare zi.

Vreu sa dispar din lumea asta care nu merit sa stau in ea.

Sufar prea mult si nu mai suport.In fiecare seara ma gandesc la lucrurile rele care mi s-au intamplat pe parcursul vieti.

Sunt un baiat de 15 ani.

Vreau sa mor. sad

Răspuns Câştigător
| LeeSeol a răspuns:

Esti depresiv...vei trece peste asta! Incearca sa vezi partile bune(sunt sigura ca sunt si parti bune, mereu vor fi)! Invata mai bine la scoala, astfel nu vei mai fi batjocorit, vei fi privit cu alti ochi, ti se vor deschide portite, pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Nu te da batut, ok? Sunt sigura ca sunt oameni care tin intr-adevar la tine. Parintii tai vor pentru tine ce este mai bun, probabil ca d-aia te cearta, ei incearca sa te aduca pe drumul cel bun. Nu mai permite nimanui sa-si bata joc de tine! Succes! Eu sunt de partea ta si iti tin pumnii! happy

| VirtualKnight a răspuns (pentru LeeSeol):

Intr-adevar,n-ar trebui sa isi mai faca griji.Cu scoala sa nu isi faca probleme, sigur se rezolva, insa sunt sigur ca nu este asa grav.El sa stie ca noi il sustinem, atat.

| LeeSeol a răspuns (pentru VirtualKnight):

Exact happy

9 răspunsuri:
| SweetSecrets a răspuns:

Andrei,sunt sigura ca esti un baiat special, ai doar 15 ani,nu te mai gandi la lucrurile rele,este vacanta, nu mai vorbeste nimeni de scoala, stai linistit happy
Daca tu consideri ca nu inveti bine, poti lua meditatii in vacanta ca sa te pui la punct cu materia de la anul'
Prietenii tai glumesc cu tine, iar tu chiar pui la suflet happy..nu mai sta in Casa, spune-le sa iesiti pe afara, la piscina,la mall etc.
Incearca sa iti faci o prietena, crede-mate va ajuta enorm.love struck
Schimba-ti parerea despre tine, pentru ca daca tu ago parere atat de negativa despre tine, asa o au si altii.
Nu iti face grija in legatura cu parintii, niciun adolescent nu se intelege bine cu parintii.

| Deaad a răspuns:

Ce ar fi sa vezi si partea pozitiva a lucrurilor.
''Dar nu pot!''Ba poti.Incearca si o sa poti.
Nu te mai intoarce nimeni aici si daca ai fi constient ca esti mort o sa doresti din tot sufletul sa te intorci inapoi.
Si parintii tai te iubesc doar ca nu stiu cum sa ti-o arate daca zici ca te cearta tot timpul. Poate si tu faci ceva ce ii supara, cine stie.
Dar in general e criza adolescentina asa ca keep calm ca o sa treci si prin cacatul asta.
Si eu am astfel de sentimente cateodata, ca isi bat toti joc de bine, dar imi dau o palma peste fata si-mi trece.Ce-mi pasa ce cred altii si ce spun altii despre mine?
Asa si tu, sa-ti intre in cap ca e varsta si de asta te simti asa.Si nu o sa fii in stare sa te omori daca la asta te gandesti.O sa-ti fie frica cand vrei sa iti tai gatul cu cutitul sau cand vrei sa te arunci de la balcon.
Ma intelegi?
Acum, lasa prostiile si hai la o bere.
https://www.google.ro/......ps?/search

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Andrei,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Hakuouki a răspuns:

Am citit celelalte mesaje, sincer nu inteleg de ce te sustin oamenii, daca vrei, atunci fa-o, mare chestie? Dar sa te intreb ceva, ce se rezolva? Vei avea mii de prieteni? Vei fi fericit? Renunti la darul vietii pentru ce? Nu te mai gandii la chestii de genul si pune mana pe carte si invata, e treaba celorlalti ce spun despre tine, nu trebuie sa-i iei in seama, parintii nu te cearta cu rautate, dar ei cred ca te ajuta. Esti tanar, viata e plina de greutati, dar asta este scopul ei, sa ne faca sa evoluam, sa devenim mai puternici si sa trecem peste orice obstacol pentru a gasi dragostea si deci fericirea. jerry13co e id-ul meu, daca vrei sa discuti cu cineva.

Răspuns utilizator avertizat
| VirtualKnight a răspuns:

Nu te amagi.Eu am 14 ani, dar am trecut si eu prin perioada prin care ai trecut tu.
Daca prietenii isi bat joc de tine, renunta la ei.Nu ai nevoie de oameni care te trag in jos. Oamenii care tin cu adevarat la tine vor ramane alaturi de tine iar ceilalti vor disparea din peisaj cu timpul.
Fa-ti mai mult timp pentru pasiunile tale, asa o sa uiti de probleme.Si nu uita,scoala nu este importanta,asa ca nu iti fa griji de note sau ca te cearta parintii. Cele mai importante lucruri le inveti pe parcursul vietii, nu la scoala.

Nu mai spune tampenii de genul "vreau sa mor", poate ca viata nu are rost, dar ce frumos e sa ii dai un sens!

Te rog frumos sa asculti piesa asta, asa vei stii ca ai mereu un prieten langa tine : https://www.youtube.com/watch?v=tII1i6OcWcI

Asculta mai multe piese de la Nimeni Altu', omu' vindeca suflete.

| Arsius a răspuns:

Prietene,oricat de ciudat ar suna raspunsul meu: citeste filosofie germana. Stiu ce vorbesc