Normal ca te plictisesti daca stai numai la pc
Pacat ca in ziua de azi copii nu mai stiu sa se distreze si sa se joace ca pe timpuri. Deci un lucru amuzant: intr-un fel de anumita "cearta" i-am dat peste mana la of ata si ia sarit telefonul. La cat de frica ii era a zis ca i sa "crepat" putin telefonul
. Am murit de ras cand am auzit.
Pai, suna o prietena si faceti niste lucruri nebunesti gen: urcati-va in autobuze la intamplare, mergeti langa oameni necunoscuti si prefaceti-va ca vorbiti la telefon: "Da, l-am gasit, are tricou (culoarea tricoului)". In primul rand nu sta la calcugaseste-ti un hobby, ceva ce te pasioneaza. Fa farse la telefon. Daca ai talent compune cantece, danseaza, inventeaza un dans pentru o melodie. Nu mai am idei, sper ca te-am ajutat cat-de-cat.
La 11 ani poti face parkour,innot, tutoriale cu diferite gameplay-uri(adica sa filmezi jocuri, cum faci misiuni, multiplayer etc).
Ai putea sa te apuci de magie, mers la sala(desi eu te sfatuiesc sa incepi de la 15 in sus),poti sa-ti faci o gasca,va faceti un grup de umor,iti faci un blog,poti colectiona diferite lucruri ce te pasioneaza(ex:bani vechi,scoici,insecte rare,frunze,poze,timbre).
Daca te plictisesti mult de tot iti poti face un club(locatia oriunde,intr-un beci,o discoteca,un spital/cladire parasita, pod, casa in copaci(asta e mai neauzit
ai putea sa-ti iei un "job", plimbat caini, livrat ziare.
Eu te-as sfatuii sa-ti descoperi vocatoa, sa te axezi pe ceva ce-ti place tie si sa incepi, este destul timp dar ar fi bine daca te-ai pregati de-acum iar cand vei fi adult vei avea si beneficii eventual o sa-ti poti face si o cariera din pasiunile tale care ti-am zis trebuiesc dezvoltate de-acum.
Neinteleasa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ajutorul3000 întreabă: