| yunia a întrebat:

Ce sa fac ca lumea sa nu isi mai bata joc de mine pe motiv ca am nasul lung?

Răspuns Câştigător
| somniferu a răspuns:

Poi crede-ma daca ar stii ei ca fetele cu nasu lung sunt cele mai bune la pat crede-ma ca toti ar vrea sa te agate...(sau poate o fac deja)...
Oricum considera ca e o calitate asta si chiar imi plac fetele cu nasu lung ca stiu eu ce stiuwinkingwinkingwinkingwinkingwinking si chiar am testat lucru asta si chiar e adevaratwinkingwinkingwinkingwinking
Fi mandra de tine nu e nimeni ca tine...

24 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nimeni nu e perfect, ignora-i pe cei care spun asta, nu te lua dupa ei, ca fiecare are calitatiile sale si defecte...ai incredere in tine si nu asculta de altii, te pup...

| Antrax a răspuns:

Sunt multi ca tine imagineazati ca nu ti-ar sta mai bine cu alt nas asta ti se potriveste tie.Si vecina a avut aceeasi problema si s-a operat si acum cu nasul acela mic nu ii sta bine zici ca e o prunalaughing

| Klara a răspuns:

Eu am nasul mare si imi convinerolling on the floor Cu nasul mirosim banii...devil

| hândel a răspuns:

Nu lumea isi bate joc de tine, ci copii. Dar asa sunt ei, copii, se agata de orice pentru. a rade de ceilalti si pentru. a le arata ca ei sunt perfecti. Asemenea batjocuri te intaresc, te maturizeaza, insa ei vor ramane si la maturitate aceiasi copii imaturi care vor rade de altii pentru. a nu-si plange de mila. Gandeste ca-i o calitate care te diferentiaza de fetele comune, ca esti unica asa cum ele nu pot fi. Cei care-si bat joc exista pentru. ca voi le dati importanta. Nu uita ca si ei sunt oameni, iar oamenii nu-s perfecti oricat ar parea sa fie. Un nas mare nu este un defect, insa o minte naiva este. Nu le mai da importanta ca nu se merita.winking

| Cryssy a răspuns:

Hey...Nu trebuie sa iti pese de ce spun cei din jur despre tine. Pentru ca daca te iei dupa ce spun ceilalti si daca pui la suflet toate vorele urate o sa fie rau pentru tine. Crede-ma, ca si eu eram la fel inainte, imi pasa de ce spuneau ceilalti despre mine si ma simteam foarte prost cand vorbeau urat... Dar acum nu mai imi pasa... Te sfatuiesc sa faci si tu la fel. Lasa-i sa spuna ce vor si tu nu ii lua in seama.winking

| demonangel37 a răspuns:

Poy in primul rand nu cred ca ai nasul lung si in al doilea rand este importanta parerea ta despre tine daca tu nu-l consideri lung si chiar daca il vezi ca pe o problema nu ar trebui asa te-ai nascut nimeni nu este perfect iar daca rade cineva de tine incearca sa ii ataci si tu la punctele lor slabe si mai ales sa specifici lucrul ca nimeni nu este perfect

| Abcfunny a răspuns:

Si daca il ai ce?
ei nu au defecte?
fiecare e frumos in felul lui

nu-ti fa griji.:X ignorai

| faranume a răspuns:

Nu-i baga in seama...
Sunt invidiosi ca u esti diferita iar ei is toti la fel!
winking

| biancabellaa a răspuns:

Nu ii baga inseama

daca ai incredere in tine si ii ignori ei o sa te lase in pace

si daca tot nu te lasa in pace gasestele punctul slab si bateti si u joc de el asa cum fac si ei cu tinebig grin

Succes!

| Geo_4096 a răspuns:

Sa ii ignori... ignoranta doare cel mai tarehappy

| ionnik a răspuns:

Sa nu-i mai bagi in seama happy ignorai cand iti zic "ha ha ce nas mare ai" tu sa te prefaci ca nici n-ai auzit sau sa le zici "si ce"

baftawinking

| sfo a răspuns:

Uite niste trucuri:incearca sa atragi privirea celor din jur asupra ochilor, conturandu-i cu negru si daca vrei aplica fond de ten cu o nuanta mai inchisa la varful nasului (iti estompeaza lungimea ) si mai deschisa spre baza.
si un adevar:fii tu tare si increzatoare in tine, caci cei din jurul tau vor cantari mai mult aspectul acestawinking
ps:si eu am nasul mare, dar sa stii ca am depasit momentul
succes happy

| Anca_6939 a răspuns:

Nu ii baga in seama sa zica ce vor ei pentru ca nimeni nu este perfect.si am vazut poza ta dp TPU nu ai nasul lung.Ai increde in tine si nu le da importanta.

| lora_9285 a răspuns:

Incearca sa ignori manifestarile rautacioase a celorlalti.Este important sa nu lasi acest lucru sa te influenteze, caci vei ajunge sa ai complexe de inferioritate din acest motiv si atunci vei suferii.

| MisterSteeck a răspuns:

Zile asa alora care iti spun."Voi vorbiti ma?".sau daca iti spune o singura persoana spune-i "Tu vorbesti ma?" si o se simta prost si o sa renunte daca le spui de mai multe ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti spun ceva:cine iti este prieten nu va rade de tine niciodata... daca vad ca tu pui botu la tot ce spun ei mai rau se vor amuza pe seama ta...nu ii baga in seama... da rezultate 100%...iti spun eu...bafta! si nu uita:nimeni nu-i perfect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta ucide! cred ca am zis destule prin asta... pff. sunt destule vedete cu nasul mare si lung si au devenit populare si ft cunoscute. Daca nu ma insel, chiar si cream si anamaria prodan au acest defect, si. nu au murit. Hey, sigur ai mult mai mule calitati, care iti mascheaza acest defect fizic minor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune'le si tu ca nu ai nasul mare, ai doar fata prea mica pentru nasul ala...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg...stiu ca e o durere sa fi jignit in halu asta.si ce daca ai nasu mare? ei dc il au mic? mare diferenta...straight face.Fi tare si nu-i mai asculta.Lasa-i sa vb iar cand termina spune-i asa : "Cine esti tu sa ma judeci?, Pastreaza aceste cuvinte pentru tine, iar cand vei ajunge acasa du-te direct la o oglinda si priveste persoana pe care o vezi, si spune-i tu ei tot ce ai pe suflet!winking". Tu esti frumoasa asa cum esti. Dumnezeu a vrut sa fi asa.Si nu e bine sa-l cotrazici pe El.Fiecare e frumos in felu lui.Nu le mai da atentie, pentru.ca le vor parea lor rau mai incolo. Exista acolo sus Un Dumnezeu care ii va judeca si pe ei.Mult succes.Sa fi tare. pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! nu te speria. pune in evidenta alte calitati ale fetei tale(de ex ten curat, buze carnoase si uniforme, ochi mari si luminosi). sunt absolut sigura ca macar una dintre aceste calitati o ai, deoarece fiecare om, alaturi de defecte are si o multime de calitati. daca asta nu te ajuta, cauta nu neaparat o parte a fetei, ci una a corpului care-ti place si evidentiaz-o.crede-ma vei arata mai bine si vei fi mult mai fericita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e ce sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca si eu il am mare si am si putin stramb asa ca nu esti singura si daca chiar esti complexata la 18 ani te poti operawinking dar nu te sfatuiesc pana la urma asta e farmeku happy

| uimitorul a răspuns:

Nu te supara de acest lucru sa ai nasul lung nu e un defect ci este un lucru special care de face speciala in felul tau. Cei care rad de tine inseamna ca sunt imaturi dar tu sa nu ii bagi in seama si o sa te lase in pace.Asculta sfatul meu si o sa mearga crede-ma si eu am un defect sunt gras si ce prin greutatea mea ma diferentiez de ceilalti si ma fac special in felul meu.

| catabest32 a răspuns:

Raspunsul chiar aici! Ia cutitu din bucatarie si taieti nasu si gata! A incercat o colega de-a mea si a reusit. Are un nas super!

Întrebări similare