| Marianaaa69 a întrebat:

Ce să fac dacă îmi urăsc viata?

7 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Incerci sa o accepti, sa o tolerezi asa cum este.
Esentele mari se pastreaza in sticlute mici, asa ca, cauta si tu micile placeri ale vietii care ne sunt atat de accesibile dar cel mai adesea trecem cu vederea peste ele.

| GoldenZenith a răspuns:

De ce sa iti urasti viata daca ea te iubeste? Respiri, ai maini, picioare, mananci, vorbesti, iubesti etc.
Toti avem momente bune si mai putin bune, cred ca fiecare am zis macar o data "imi urasc viata!". Si cu ce schimba ceva treaba asta?

Nu exista problema fara rezolvare, nu exista situatii fara iesire. Trebuie doar sa le cauti.
Cazi, te ridici, iar cazi, iar te ridici. important nu e de cate ori esti dat de pamant, ci de cate ori reusesti sa te ridici.

Sper sa iesi din impas!

| peperonies a răspuns:

Si, cum merge clasa a 6-a?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, timpul le va rezolva pe toate, mai devreme sau mai tarziu.Trebuie sa depasesti momentul. Iti recomand sa citesti, cititul te va ajuta sa parasesti pentru putin realitatea si sa te teleportezi intr-o alta lume, alaturi de personaje si de povestea lor. Gandeste-te ca toti avem momente in care credem asta si uneori ne dorim moartea, dar trebuie sa te gandesti asa ca toate lucrurile trec, nimic nu e vesnic. Spune-ti in minte sau cu voce tare "SI ACEASTA VA TRECE" si va trece.

| christall a răspuns:

Sa vezi partea frumoasa din viata. Traiesti, vezi, mergi, vorbesti, auzi. Ai toate darurile vietii. Gandeste-te ca sunt milioane de oameni care ar da orice sa fie in locul tau.

| 393Dan a răspuns:

Invit-o la un suc si zi-i ce mult o placi. Poate va realiza si ea ce persoana de treaba esti si va vrea sa fiti prietene. CELE MAI BUNE PRIETENE happy

| grubyyy a răspuns:

In primul rand intreaba-te cum ai ajuns la concluzia asta si pune in balanta momentele proste si vezi si mmente bune din viata ta poate iti schimbi parerea

Întrebări similare