| ANONIMAAA37 a întrebat:

Ce sfaturi imi da-ti pentru clasa a 6-a?

Răspuns Câştigător
| Roxy_Racheta_1997 a răspuns:

Pai clasa a6 a a fost draguta. Ideea este ca ai o materie noua fizica si geometria. Fizica poate ca la inceput o sa ti se para grea, dar apoi o sa te obisnuiesti cu ea ( cel putin asa mi s-a intamplat mie) si la geometrie e la fel. Nu te speria daca nu o vei intelege din prima laughing. Oricum clasa a 6 a poate fi diferita sau nu fata de clasa a 5a. O sa ai 3 ziole pe saptamana cu 6 ore si cam atat....Mult succes in noul an scolar si ai grija la ortografie laughing

4 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Dati *

Pai ce sfaturi sa-ti dam? Te-ai transferat la alta scoala? straight face Nu e nimic special in clasa a6-a, fata de a5-a. Poate doar o materie noua. Nu stiu.
Intrebarea asta nu e buna nici pentru clasa a7-a (parerea mea).
Mai pune-o cand o sa intri in a8-a, a9-a si a12-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inveti la fizica

| GoldenZenith a răspuns:

Pune mana pe cartea de limba română!

| Notmyaccount a răspuns:

Heeey. Clasa a 6-a e... normala. Mi-ar fi placut sa ti zic ca e ceva "Wooow" dar nu, nu e. Inafara faptului ca se mai adauga fizica, nu e nimic nou. Daca e usor? Greu de zis. Daca inveti e usor. E ultimul an in care esti condiderat mic.
Daca vrei un sfat, care ti-ar putea imbunatati situatia scolara ar fi ortografia. E foarte importanta si se depuncteaza foarte mult. In rest mult noroc in continuare.

Întrebări similare