Bună!
Ce ne-am face fără tine, dragă bunicule? Mă rog la Dumnezeu să îţi dăruiască multe primăveri de aici înainte ca să fii mereu alături de mine/noi, pentru că mereu avem nevoie de zâmbetul tău, de sfaturile tale, de înţelepciunea ta. La mulţi ani! şi o primăvară blândă!
Te pup!
Zi ceva de exemplu k sunteti fericiti ca va prins pe toti si ca il iubiti ca o sai fiti mereu alaturi si la bine si la greu, funda?
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa a...
Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!
Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale,...
Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si buc...
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate...
Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si pl...
Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani...
Astazi, fiind o zi frumoasa
Si stiind ca-i ziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felic...
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca int...
La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala s...
Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un...
De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la ti...
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita...
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!
Pentru toti anii in care ai fost primul meu gand dimineata si ultimul seara, doresc sa iti...
La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete...
De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata...
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte,
S-ai parte de fericire
Sanatate...
Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe,...
Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios,
Priveste cu...
O floare discreta, pentru o persoana atenta! La Multi Ani!
De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un c...
Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot m...
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iart...
E bine anii sa-i aduni,
Sa razi de tot ce-a fost,
S-ajungi si tu batran,
Indeplinind al...
De ziua ta, o lume ne desparte, insa te simt aici, chiar daca esti departe. La multi ani,...
LA MULTI ANI cu bucurie!
Casa, casa sa va fie,
Masa, masa sa ramaie
Iar in jurul ei sa...
La multi ani cu sanatate,
Sa iti dea Domnul tot ce doresti,
Zile senine si fericire
La...
Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care...
Catelush cu parul cret
Sa ai Jeepul in cotet
Si o vila cu piscina
Cindy Crawford de ve...
Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui man...
Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam ca...
Lovi-te-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac cu bani si crapa-s-ar...
Sa fiti bine sanatosi
Si la punga tare grosi!
De aveti o suparare
Azi, uitati-o in '... uite aici
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa a...
Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!
Nu am solutii pentru toate problemele din viata ta, pentru indoielile si temerile tale,...
Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si buc...
La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate...
Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si pl...
Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani...
Si stiind ca-i ziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felic...
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca int...
La Multi Ani! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala s...
Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un...
De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la ti...
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita...
Si stiind ca-i ziua ta
In parfumul diminetii
Tin a te felicita.
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI din partea mea!