Si eu de cateva ori cand eram in depresie. Am trecut peste cu greu. Si mai am momente de genul asta. In adolescenta oricine vrea sa-si puna capat zilelor, din cauza iubirii neimpartasite sau a despartirii, a neintelegerilor din familie, problemelor de la scoala sau a prietenilor. Dar trebuie sa gasesti puterea sa zambesti si sa te gandesti ca sunt altii care n-au ce manca, nu au casa etc. si nu se sinucid. Doar pentru ca "el" s-a despartit de tine nu merita sa mori. Life goes on!
Nu stiu de ce dar cuvantul asta a ajuns sa imi fie sinonim cu Madalina Manole de la un timp.Nu m-am gandit la sinucidere.De ce acum cand inca mai am atatea lucruri de pierdut
N-o fi asa roz viata cum o vad bebeii, dar nici prin cap nu mi-a trecut sa fac lucrul asta. Are si partile ei bune, viata asta.De aia ne-a lasat Dumnezeu pe pamant.Sa traim, sa ne indeplinim idealurile, si sa murim ca sa facem loc altora. Atunci cand considera El ca trebuie sa murim, murim.Nu ne alegem noi data si ora.
pa, pa.
Eu m-am gandit, dar am lasat-o balta. Vreau sa ma marit, sa fac copii si sa fiu fericita:X
Elton John, un artist britanic. A incercat sa dea coltul inhaland monoxid de carbon. Nu numai ca s-a gandit, a trecut si la fapte. Ghinion, a fost gasit la timp de un prieten.
Eu nu m-am gandit la sinucidere, inca sper la o moarte buna.
M-am gandit odata sa ma omor cand iubitul meu nu mai voia sa faca sex cu mine, nasol a?
Nu ar trebui sa faci asta AnaMaria...gandestete ca sunt persoane care au nevoie de tine. Intr-un timp ma simteam la fel ca tine.Eram singura, izolata, apoi incercam sa-mi tai venele, am si semne la incheietura. Apoi aproape un an am fost emo, si sunt bucuroasa ca nu am ajuns la droguri pentru ca eram gata sa o fac. Dar am gasit oamenii care au nevoie de mine, si m-am oprit.Trebuie doar sa astepti si totul va fi bine...
Multi oameni se gandesc sa se sinucida pentru a atrage atentia aspura unor drame. Unii nu realizeaza ca nu se vor m ai trezi sa profite de atentia acordata! orice problema se rezolva daca ai un om potrivit [ un/o iubit/a, prieteni, psiholog, parinti, frati! ] doar spuneti ca mereu exista cineva... sinuciderea inseamna GATA nu mai exista nimic dupa ea [poate iadul]... sper ca te 'am lamurit daca ai avut asa ganduri.:*