Dar melodia cand ii danseaza aina lui rashid stie cineva sa imi zica cum se num va rooog dau funda!
Caut si eu melodia http://iubiresionoare.acasatv.ro/episoade/episodul-1-2/4.html de la minutul 32
Http://iubiresionoare.acasatv.ro/categorie/rezumate/video/rezumat-103 da cum se numeste melodia din club?
Da imi zice si mie.cum.se.numeste.melodia.aia.din.iubire.si.onoare.cand.da.secvente.din.urmatorul.episod.e.o.melodie.de.apocalipsa.asa.va.rog.spuneti-mi.si.mie.cine.stie.cum.se.numeste.plss
Da imi zice si mie cineva, cum se numeste melodia aia din''iubire si onoare" cand da secvente din urmatorul episod este o melodie de apocalipsa asa va rog spuneti-mi si mie cine stie cum se numeste plss
Voi stiti cum se numeste melodia trista din iubire si onoare in episodul 130 este cand il gasesc pe victor
Melodia din timpul telenovelei cand apare de obicei adela popescu o canta loredana groza si se numeste rain rain
Stie careva cum se numeste mel de la episodul 90 min 30 super tare mel care ma ajuta ai raman dator
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: