| anku_4442 a întrebat:

Cred ca ma inseala...are numarul unei tipe in tel, si mobilul si fixul, ii da multe commuri in care ii spune ca e "frumoasa", la scoala l-am surprinsa pe coridor cu ea si cu inca o fata, vorbesc pe mess, are poze cu ea in comp, o are la best friend pe hi5.Deci ce face ma inseala sau nu? Chiar l-am intrebat si am facut circ cu el insa el spune ca sunt doar amici.Ma simt aiurea, ma demoralizeaza. M-am saturat de fazele lui cum sa ii dau papucii? Cum sa fac sa il evit?

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Eu zic sa nu mai bagi in seama toate lucrurile neinsemnate, care nu se merita.Nici nu ar trebui sa te intereseze in mare parte, cu cat stii mai putine, cu atat iti faci tie mai bine.Intoarcei-o cu aceeasi moneda sau incearca sa fii indiferenta, distanta. Poate el chiar nu te merita.Se ascunde sub faptul ca sunt amici.

5 răspunsuri:
| myha a răspuns:

Sunt de parere ca totusi ascunde ceva.
adica la o amica nu prea ii spui frumoasa intr-un mod tandru si nici nu o sorbi din priviri ( daca asta face)
Paraseste-l. stiu ca e usor de spus dar fa. ti curaj si nu ii mai raspunde la telefoane.pe mess sau astea
o sa isi dea singur seama de ce a facut
sau daca vrei suna-l si spune-i." azi aici am pus punct" si inchide-i telefonul in naslaughing.
sper ca mearga bine totul!:*
mult noroc!

| anku_4442 explică:

Multumesc pentru sfaturi o sa iau in considerare ce mi-ati spus :*

| ancuu a răspuns:

Gasesti si tu un baiat cu care sa faci ce face el cu aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa fii indiferenta si rece cu el si eventual dupa o perioada sa ii dai si papucii. si cel mai bine, gaseste ti pe altcineva inainte sa ii dai papucii, si imediat dupa, recombina-te cu acel cineva! big grin razbunare.big grin p. S.: chiar daca nu te inseala, nu e frumos ce face

| denisa_7719 a răspuns:

Buna Ancu sunt Denisa si mie mi s-a intampal la fel cu prietenul meu dupa 4 ani am primit un telefon anonim si mi-au spun ca ma insela atunci eram plecata cu parintii mei in concediu si l-am sunat si i-am spus ca nu mai are rost sa mai stau cu el chiar daca il iubesc foarte mult