| andytza a întrebat:

Credeti ca internetul dauneaza? Eu nu sunt in Ro, dar aici unde sunt exista un doctor care te ajuta sa scapi de `dependenta` asta.:S... Lumea nu stie din ce sa mai scoata bani! Revenind asupra subiectului, ce spuneti de asta?
http://www.youtube.com/watch?v=s6oPm0jipUU

6 răspunsuri:
| mirella25 a răspuns:

Depinde de cat de multe ore stai pe net. Macar daca stai, stai cu folos!happy

| andytza explică:

Mirela, macar ai vazut filmuletul?

| Silvia a răspuns:

Eu nu pot sa vad filmuletsul pentru ca la mine nu merge youtube-ul, dar stiam ca internetul dauneaza. E normal. Orice e mult dauneaza. E bine sa stam la calculator o ora-doua pe zi. Din pacate, cam toti depasim acest timp.big grin

| georgiana a răspuns:

Da, imi place filmuletul.Internetul este folositor, insa il flosim cu grija. El ajuta la multe, creeza si dependenta, pentru ca in loc sa citim o carte, sau sa iesim la o plimbare in parc si sa aflam alte lucruri despre viata, natura etc stam in fata calculatorului.
Reclama ne atentioneaza asupra expunerii noastre in societate.Ca si mess-ul, pe care toti il folosim si vorbim cu persoane necunoscute, avem doar niste informatii pe care nu stim sigur cat de adevarate sunt.Sa stii unde sa te opresti, sa fii tu insuti si intotdeauna sa ai curaj sa spui `DA`sau `NU`.

| Yly a răspuns:

Tare clipul.Am vazut si eu ceva filme de genu.de aceea copii ar trebui supravegheati.pe net se pot intampla multe.

| Kate21 a răspuns:

Internetul, ca orice altceva, poate fi daunator daca este folosit in exes.