anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost prima voastra zi de liceu? Dau funda happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am stat o ora si am plecat.

| teo530 a răspuns:

Pentru mine prima zi de liceu a fost aproape ca prima zi de scoala, insensul ca stiam ce o sa urmeze si anume ca o sa imi intalnesc noii colegii si diriginta dar atat nu stiam nimic mai mult ce se va intampla de atunci.Dar am scapat treptat de toate emotiile cu fiecare zi ce trecea, cunoscandu-mi noii colegi si ei pe mine.A fost o zi minunatahappy

| DorelExpertu a răspuns:

Nasol, eram derutat, nu intelegem unde imi e clasa, am intrebat si eu pe un tip mai dubios daca stie unde e clasa X, a zis ca si el o cauta si ca nu stie, deh, am facut cunostinta ca de, dupa nu am mai vorbit cu el cateva luni, si pana la urma imi e prieten si in momentul de fata.
In rest a fost destul de naspa, a inceput cam prost liceul, din prima zi a fost luat dirigu la misto.
Si cam atat.

| StefaniaM a răspuns:

Nimic special. Putina anxietate si atat. Pe diriginta o stiam din 5-8, si jumate din clasa au fost colegi cu mine in gimnaziu. Chiar am fost dezamagita ca n-aveam in clasa nici un filozof roacar rebel cu plete, dar asta e, mate info intensiv informatica, nemernicii aia merg la filo. Nu-ti fa asteptari prea mari, clasa a noua e cea mai naspa. Raspunsurile cu cea mai minunata zi is un bullshit, chestiile faine o sa se petreaca dupa mai mult timp, cand o sa ai o gasca de prieteni pe care ii cunosti bine si cu care te simti misto impreuna.

| MedionTcO a răspuns:

Avand in vedere ca am schimbat de 2 ori liceul, a fost o experienta interesanta. Am fost emotionat si curios cum sunt colegii.

| Idontcare69 a răspuns:

A fost foarte emotionant, abia asteptam sa imi cunosc noii colegi, sa le invat numele, nu am uitat niciodată acea zi, am facut multe poze, am ras, am glumit, mi am întâlnit diriginta, profesorii big grin

Întrebări similare