| Lyndsey a întrebat:

Cum a fost prima zi la liceu? Vreau multe detalii.Specificati,va rog, daca sunteti fete sau baieti(daca nu deduc din nume). Thank you!~~~FUNDA~~~

1 răspuns:
| Mihaitzan a răspuns:

Ooo, la mine prima zi de liceu a fost incredibila (oarecum) ^^. Pai., sa vedem d'oh, era cald, foarte cald, si la inceput toti bobocii au trebuit sa stea in curte, in soare, pentru festivitatea de inceput de an, in care directorul ne-a trancanit 2-3 chestii in timp ce eu (cel putin), imi examinam colegii, in special, hmmm..., colegele happy. Dupa care am fost trimisi in clase, acolo unde, diriginta ne-a facut o scurta prezentare a liceului si ca si in generala a trebuit sa ne prezentam fiecare (normal ca eu am tinut minte doar prezentarea tipelor frumoase whistling. A urmat un sir de evenimente pe care nu cred ca i-l voi putea uita vreodata. Un grup de omuleti, au fost trimisi dupa manuale ^^, eu, ametit cum sunt, dupa ce am luat, mult prea multe carti, pentru a ma da mare (un teanc care imi venea peste cap), am reusit fantastica performanta de a ma pierde in liceu happy. Nu era nimeni pe acolo, asa ca disperat ma fataiam de la un etaj la altul, pana cand am vazut un mosulica, care credeam ca era de la BGS. Intra intr-o incapere, si eu dupa el dupa care il intreb: "nenea, sti cumva unde este clasa 9 X" (imi amintesc exact cuvintele pe care le-am folosit, pentru ca nu am cum sa le uit). Cand se intoarce "nenea" respectiv cu fata spre mine, descopar ca tipul acela era..., directorul, si ca eu intrasem in biroul lui happy. Ma rog, dupa a urmat o serie rapida de evenimente, ca intr-un final sa ajung in clasa si sa descopar ca toata lumea ma astepta PE MINE de (doar) 30 minute, pentru a aduce manualele ramase happy. Dupa a urmat o scurta calatorie la mac, si una prin parc, cu bicicletele, si gata prima zi de liceu ^^. (sper ca a fost destul de detaliatahee hee, si in acelasi timp, sper ca prima ta zi de liceu sa fie - daca nu a fost deja - cel putin la fel de plina de evenimente, ca si a mea happy ) --- scuzati va rog, numeroasele greseli gramaticale --