Ooo, la mine prima zi de liceu a fost incredibila (oarecum) ^^. Pai., sa vedem , era cald, foarte cald, si la inceput toti bobocii au trebuit sa stea in curte, in soare, pentru festivitatea de inceput de an, in care directorul ne-a trancanit 2-3 chestii in timp ce eu (cel putin), imi examinam colegii, in special, hmmm..., colegele
. Dupa care am fost trimisi in clase, acolo unde, diriginta ne-a facut o scurta prezentare a liceului si ca si in generala a trebuit sa ne prezentam fiecare (normal ca eu am tinut minte doar prezentarea tipelor frumoase
. A urmat un sir de evenimente pe care nu cred ca i-l voi putea uita vreodata. Un grup de omuleti, au fost trimisi dupa manuale ^^, eu, ametit cum sunt, dupa ce am luat, mult prea multe carti, pentru a ma da mare (un teanc care imi venea peste cap), am reusit fantastica performanta de a ma pierde in liceu
. Nu era nimeni pe acolo, asa ca disperat ma fataiam de la un etaj la altul, pana cand am vazut un mosulica, care credeam ca era de la BGS. Intra intr-o incapere, si eu dupa el dupa care il intreb: "nenea, sti cumva unde este clasa 9 X" (imi amintesc exact cuvintele pe care le-am folosit, pentru ca nu am cum sa le uit). Cand se intoarce "nenea" respectiv cu fata spre mine, descopar ca tipul acela era..., directorul, si ca eu intrasem in biroul lui
. Ma rog, dupa a urmat o serie rapida de evenimente, ca intr-un final sa ajung in clasa si sa descopar ca toata lumea ma astepta PE MINE de (doar) 30 minute, pentru a aduce manualele ramase
. Dupa a urmat o scurta calatorie la mac, si una prin parc, cu bicicletele, si gata prima zi de liceu ^^. (sper ca a fost destul de detaliata
, si in acelasi timp, sper ca prima ta zi de liceu sa fie - daca nu a fost deja - cel putin la fel de plina de evenimente, ca si a mea
) --- scuzati va rog, numeroasele greseli gramaticale --
FlorinaLuminitza întreabă: