anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca o sa fie lumea in viitor sau peste 100 de ani? (ma refer la persoane). Mai buna sau mai rea?
Oare se mai poate schimba ceva?
Si daca da, ce ar trebui sa se schimbe?

Cum o sa fie viitorii parinti? O sa le ofere educatie la copii lor? Sau o sa fie si mai rau?
Daca nu se face nicio schimbare eu cred ca viitorul va fi :

-daca nu ai iubit(a) la 11 ani, esti un prost.,
-daca esti inca virgin(a) la 16 ani vai de tine si de steauta ta, ca nu o sa se mai uite nimeni la tine si toti o sa te considere un/o ciudat(a).
-Daca nu ai un aspect fizic placut, ai deja un mare minus si singurii oameni care o sa vorbeasca cu tine, o sa fii parintii
-Salile de sport, o sa fie muuuult mai ocupate decat bibliotecile sau salile elevilor de a12-a care dau bac-ul. Ca na... un corp bine facut este mai apreciat decat un creier lucrat.

,, Esti destept? Du-te dracu!"
,, WOW! Ai patratele? :O Uuu si. ahm. cum ziceai ca te cheama? big grin "

-o sa fie din ce in ce mai putini profesori. Din diferite motive. Unul ar fi ala ca nu se platesc bine. Asa ca de ce sa te faci profesor cand te poti face altceva la care nu iti trebuie 12 clase + facultate si totusi castigi mai bine. Incet, incet. o sa dispara si da. rip scoala. Oricum eu unul, am numai si numai profesori batrani care depasesc 45 de ani. Si nici nu am vazut unul tanar in liceu. sincer. La voi cum este?

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

-Iarna demografica film online

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine stie. Partea buna e ca nu o sa mai apucam noi sa vedem cum o sa fie peste 100 de ani. Ci doar nepotii nostri.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. rolling on the floor. Sunt multumit ca m-am nascut in perioada asta. Nici prea,, primitiva" dar nici prea,, avansata" cu oameni vai de capul lor...

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Eu inca am prins bine, la inceputul anilor 2000 inca ne jucam pe strada, ne udam vara cu apa, aduceam bidoane de apa si ne alergam pe strada, jucam baba oarba, pietricica si alte prostii. In ziua de azi deja de la 10 12 ani le arde de sex si iubiti si cat de mari au balcoanele, bucile si penisul. Habar nu au sa isi traiasca copilaria. Cea mai mare nenorocire a lor e ca nu stiu ce telefon sa isi cumpere. Peste 100 de ani o sa fie de 10 ori mai rau. Si toate astea o sa fie in mare parte vina parintilor. Chiar vazusem zilele trecute o pramatie care nu cred ca avea 10 ani, avea creasta de cocos in cap, albastra, si cercel in ureche. Copilul vede la altii si ca maimuta vrea si el, idioti parintii ca permit asa ceva.

| popescucarmen43 a răspuns:

Du-te wa si te culca. laughing

Întrebări similare