Satanismul ca si crestinismul au ca baza fantezia si basmele, mai bine vezi de stiinta nu de povesti, basme
In orice caz, mai bine decat sa stai toata viata si sa te bazezi pe o forta care sunt mari sanse sa nu existe. Sau sa nu ai o viata fericita numai ca sa nu faci pacate.
Ateu... Mhm. nu pot sa zic ca da. Insa ma cam doare undeva de religie. Sincer nici eu nu stiu ce sunt. Si nu stau sa-mi bat capul cu chestii de astea deoarece iar ajung la intrebari fara raspuns. Ba ca religia nu are logica dar dupa iar ajung la intrebarea cine ne-a creat. si dupa cateva minute, cine l-a creat pe dumnezeu. deci o groaza de intrebari. Asa ca am dat la o parte chestia asta din viata mea si imi vad de prezent. Nu sunt eu un om de stiinta sau ceva de genu ca sa stau sa ma gandesc la asa ceva. Asa ca din punct de vedere religios, chiar nu ma intereseaza ce sunt. Dar cred ca deist. Habar n-am.
Boom
Respect +
O gandire super dezvoltata
Fratele meu eu is crestin si iubita mea dar nici ca ma rog si nici ca merg la biserica
Daca se mai duce iubita mea ca se insoara varasa sau etc asa mai ma duc si eu ca na moare cineva il mai vezi si tu pentru ultima oara si iti da de mancare iar la botezuri si din astea nu prea ma duc doar la nunti daca e
Nu are rost sa te rogi e 50/50 ori te rogi la nimic ori chiar te rogi la ceva/cineva
Daca ai sti ca exista cu adevarat chiar te-ai ruga si daca chiar ar face minuni in fata ta
Eu chiar daca as vrea tot nu as putea sa cred in Dumnezeu. Nimeni nu poate sa ma convinga, doar daca s-ar arata el insa nu stiu de ce presimt ca si dupa asta cam tot acelasi mod de viata o sa am
. Adica sa fim seriosi, am o viata simpla, nu fac rele, pacate. meh. sunt ele astupate de faptele bune, deci nu ajung in iad.
Nici eu nu am nimic impotriva cu nuntile si botezurile. Sunt chiar ok. Sau cu sarbatorile. (insa portofelul nu este ok
mama lor de preoti...)
Bietu portofel
Un omagiu pentru portofel si card(au fost niste lucruri bune in ei)
NUUUU! TACI! Nu mai zi asa ca te bate Dumnezeu? Vrei sa ajungi in iad? Dumnezeu te iubeste si tu nu trebuie sa faci asa, trebuie sa ai frica de el!
Daca in biblie scrie ca nu trebuie sa cercetezi, eu ce sa fac? Daca asa scrie asa e...
))))))))))))))))))))))))))))))
Nu mai pot! Mersi mi-ai făcut dimineața mai frumoasa.
Lol,nu ma asteptam