| Missperfect a întrebat:

Cum fac sa nu imi mai placa de un baiat de care imi place?

16 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Nu îi acorzi importanţă.cu timpul îl vei uita.

| dydy21 a răspuns:

Si sa iti raspund si tie, pentru ca de asta am intrat aici.
Depinde de sentiment. Daca este decat o chestie trecatoare doar asteapta si o sa dispara de la sine, daca este mai mult ar trebui sa cauti alta solutie. Eu incerc de un an si jumatate sa uit de cineva. (si nu o spun ca si cand as fi stat cu el, o spun ca si cand sunt indragostita lulea de el si el nici nu se uita la mine) Si eu nu reusesc. Cand voi gasi pe cineva care sa ma faca sa ma indragostesc de el totul va fi rezolvat. Ca si la tine. In concluzie nu trebuie decat sa astepti. Timpul le va rezolva pe toate. Daca nu este nimic important va trece si gata. Daca tu chiar simti ceva pentru el atunci fie veti ajunge impreuna pentru ca si el simte ceva pentru tine, fie va aparea altcineva in viata ta si el nu va mai avea importanta. Nu incerca sa grabesti lucrurile pentru ca vei gresi. Doar ai rabdare si totul se va rezolva de la sine.

| Cloudless a răspuns:

Ii spui ca il placi. Daca motivu pentru care vrei sa scapi de sentiment e acela ca esti sigura ca nu iti impartaseste sentimentele, asta e cea mai buna metoda. El iti spune nu si u poti sa mergi mai departe. Dka cumva e vorba de vreo ruda atunci situatia e de kkat. big grin

| Aesir a răspuns:

Spui ca iti place de el, dar nu ai mentionat daca si lui ii place de tine sau nu. In cazul in care ai afla (presupunem) ca sentimentul este reciproc iar tu vrei sa il dai uitarii, eu zic ca faci o greseala pe care o sa o te bantuie mai incolo. Nimic nu este intamplator pe lumea asta...Trebuie sa incerci sa reflectezi la sentimentele tale cat sunt de puternice, daca e un sentiment pur de dragoste, sau doar o admiratie trecatoare. Depinde de tine sa cauti in interiorul tau ca sa afli adevarul.

| georgiana999 a răspuns:

Spuneti in gand ceva de genul:
1= e frumos si ce?
2= oricum nu o sa fin impreuna niciodata
3=oricum are deja sute de prietene n-are rost sa fie eu 101 fata

La mine merge =]] par jalnice adac stai sa le citesti doar dar adac le pui in practica o sa mearga

| zxzx a răspuns:

Fa-l sa te urasca

| DeathlyScream a răspuns:

Pur si simplu il ignoriwinking

| vlad89c a răspuns:

Hai sa structurez variantele pentru tine:
1.Iti accepti atractia fata de el, si incerci sa fi cu el.
2.Incerci sa te uiti de el. Si la varianta 2 exista mai multe solutii:
a) Gasesti pe altcineva mai talentat, mai dragut etc.
b) Iti imaginezi ca ti-a facut ceva rau, sau ca iti va face ceva ce nu vei uita niciodata
c) Il privesti dintr-o alta perspectiva: de ex: poate e frumos, dar e prost, sau poate e talentat dar e idiot, poate are parul frumos, dar are dinti urati, deci incerci sa ii gasesti defecte, defecte pe care le are ori ce om obisnuit.
d) nu il mai bagi in seama
e) se combina el cu altcineva, si ii vezi sarutandu-se undeva, si nu o sa il mai vrei.
Momentan nu mai am alte idei. funda.

| BellaKiოNana a răspuns:

Nu te mai gindi la el, incearca sa te uiti la alti baieti, si sa vb cu ei si sa spui ca ei sunt mai buni ca elbig grin alta idee nu am.

Răspuns utilizator avertizat
| PHLO007 a răspuns:

Dacă reuşeşte să te enerveze, apoi cu siguranţă nu îl vei mai suporta. mergelaughing

| dydy21 a răspuns (pentru PHLO007):

Nu e adevarat. O spun din propria experienta. Unui baiat ii placea de mine si eu il apeciam orecum dar deoarece el nu putea accepta ca ii place de cineva incerca sa ma enerveze si sa ma scoata din sarite de fiecare data cand ii spuneam ceva, sau ma uitam la el sau chiar si fara nici un motiv. Si am inceput sa ma indragostesc si mai tare de el laughing)
Mai exact, daca iubesti cu adevarat pe cineva si defectele ti se par calitati laughing)

| PHLO007 a răspuns (pentru dydy21):

Şi eu spun tot din experienţă. Îmi plăcea de o fată..foarte mult...ma gandeam numai la ea...şi la un moment dat ma enervat tare cu o chestie. apoi numai o suportam cand o vedeam..acum depinde de fiecare persoana..nu suntem toti la fel. Take care!

| teleana a răspuns:

Pai de ce vrei sa nu iti placa daca tu il placi suna cam ciudat. Darr sincer nu poti face cam nimic daca tu simti cv pentru e; doar sa eviti sa vorbesti cu el, sa il eviti cand incerca sa vorbeasca cu tine sa nu mai stai in prejurul lui... :* Sper ca ti-am fost de ajutor SUCCES :*

| Sunn a răspuns:

Sincer, nu prea ai cum. happy Cand te indragostesti de cineva, o faci ca vrei, sau pur si simplu pentru ca asa se hotaraste inima ta? Daca ai putea sa-i stergi numarul din telefonul tau, id-ul din lista de mess si te-ai abtine sa nu te mai gandesti la el tot timpul, atunci ai avea o sansa. big grin si, pana la urma...ce poate fi asa rau daca-t place de un baiat? big grin (eu zic ca e super laughing )

| AlessiaAndrea a răspuns:

Trec prin aceeasi, situatie ca tine.Imi place de un baiat, dar as vrea sa nu il mai plac. De ceva timp incerc sa nu ma mai gandesc la el. Nu îți poti controla sentimentele. Singurul mod de-al uita este sa iti ocupi mereu timpul cu altceva, sa intalnesti pe altcineva, sa nu prea vorbesti despre el sau cu el si sa vezi partea lui negativa(desi e greu).
Eu incerc, dar inca n- am reusit, sper ca tu sa ai mai mult noroc.

Întrebări similare