| Dariia21 a întrebat:

Cum imi pot covinge pe mama sa imi iau un bishonhappyDau funditabig grin

Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna! In primul rand,trebuie sa ii explici mamei tale ca iti doresti din tot sufletul sa iti cumperi un catelus bishon. Dupa aceea,va trebui sa iei note bune la scoala si sa fii cuminte,sa faci curat in camera(in orice caz sa ii demonstrezi ca meriti cu adevarat sa iti cumperi un bishon).Pe langa aceste lucruri,conteaza daca stai la casa/bloc. Dupa cum stim,cateii lasa mult par in urma lor, au nevoie de dragoste, ingrijire, hrana delicioasa si de un loc special in care sa isi faca nevoile, sa manance si sa doarma.Asadar,inainte sa iti iei un bishon,trebuie sa fii sigura ca te poti ocupa in mod corect de viitorul tau catel. Explica-i mamei tale aceste lucruri,fii ordonata si cuminte. Daca ia o hotarare finala prin care iti spune ca nu te lasa sa iti iei un bishon,mai incearca, dar daca pana la urma chiar nu vrea, obisnuieste-te cu ideea! Eu cred ca o sa vrea! Bafta! Si sper ca mama ta sa te inteleaga, si tu sa te intelegi cu ea, astfel incat sa iti poti cumpara un bison! happy

1 răspuns:
| Dariia21 explică:

Da Maria..am note bune sunt cuminte. si mama lasa foarte usor de la ea mai ales ca aseara i-am aratat niste bishoni si ii era foarte drag de eihappyPentru ca m-ai ajutat si m-a ajutat si raspunsullaughingiti dau si mult asteptata funditahappy