Vampirii, NU există. Dar totuși, dacă vrei să te prefaci vampir, uite ce trebuie să faci :
1. Pune-ți colți falși (deăia de vampir)
2. Pune-ți o pelerină.
3. Pune-ți lentile de contact roșii sau galbene.
4. Bea sânge
) glumesc... poți folosi sos de roșii.
. Succes. Fi un vampir bun și-de speriat!
Da le niste iarba sa fumeze, da vezi sa fie de calitate, sa vada vampiri nu porci zburand.
Atata timp cat vampirii nu exista...nu cred ca poti face pe cineva sa creada ca esti unul.
Dar pentru a te distra, nu strica sa incerci
Distractie placuta
!
Sau alta si mai buna...Du-te la 12 noapte in cimitir si puneti o pelerina si speriei pe ce care iti ies in cale
...Ai grija sa nu te serii de vreun boschetar
)))
Iti dai un pumn in mecla sa iti dea sanjele pe nas, dupa care te duci la prietenutii tai si le zici ca ai fo` si ai supt sanje.
Trebuie sa ai instincte de vampir.
1)Sa te dai pe la gatul celor cu care stai dupa ce le spui ca esti un vampir.
2)Daca nu ai,, colti'' cum au vampirii spune-le celor care vrei sa creada ca esti vampir ca vampirilor le cresc coltii la varsta de X ani(ex:27 de ani).
3) Cand vezi ca cineva se taie si curge sange, fugi in baie si nu lasa pe nimeni sa te prinda. ATunci cand iti vine prietenul/prietena sa vada ce s-a intamplat cu tine, gafaie si stai cu capul in jos. Dupa aceea, daca te mai intreaba o data tu iti ridici incet capul si incepi sa marai(sti tu, cum fac vampiri-maraie in timp ce isi arata coltii-). Te apropii incet de ea in timp ce,, marai'' de parca ai vrea sa o/il musti de gat.
4)Cand vezi soarele fugi la umbra.
5)Da-ti cu un strugurel pe mana care sa nu aiba o culoare si care sa straluceasca pe piele. Acopera-ti mana cand esti cu prietenii tai. Lasa-i sa iti dea mana jos de pe partea carae ai,, rujat-o''(prefa-te ca ii impiedici sa ti-o dea jos). Daca te vor intreba de ce iti sclipeste pielea spune-le ca este piele de ucigas si sperie-i.
6)Spune ca vezi viitorul, un talent rar pentru ca aproape toti vampiri pot sa citeasca gandurile.
Daca ii faci sa creada ce ti-am scris aici este posibil sa te creada. Succes!
P.S:
)))))))))
Esti fan twlight...nu? ...de aici ai luat toate astea
Acum astept FUNDA.
Slabe sanse ...depinde de persoane daca sunt credule si cu un coeficiend de inteligenta scazut poti incerca toate chestiile din filme ( sa te feresti de la lumina soarelui, sa nu mananci mancare normala in fata lor ).
Insa nu cred ca e nimeni asa de prost incat sa te creada.
Doamne
)))))))))))) intreabai pe colegi tai de gradinita, daca esti la gradinita evident sau poate esti bolnav mintal
)) auzi vampir ce natarau
Trebuia sa pui la intrebare in loc de vampir, ratat, adica cum pot face niste persoane sa creada ca sunt un ratat, pe mine ai reusit sa ma facisa cred!
Daca nu esti vampir cu adevart n-ai cum te asigur.
Sau eu stiu uitete la poze cu vampiri si costumeazate, machiazate exzact ca ei.