Nu trebuie sa faci inot ca sa mai cresti in inaltime!
Poti face oricesport care et ajuta sa te dezvolti, In plus, mancarea multa si sanatoasa, ca sa poti creste!
Voi creste de la sine si daca voi ajunge la 14 ani si tot la aceasta mărime ce voi face trebuie sa ma duc la un doctor ceva? P.S am un coleg care a trait in sat si cand s-a dus la oras acum este mai inalt decat mine si colegii mei de clasa a8a ce mama dracu?
Puiule, miedul nu poate sa-ti faca nimic, inaltime ata este mostenita de la mama si tatal tau si nu exista tratament medicamentos sau injecatbil care sa te faca sa cresti. Acum depinde doar de tine, daca vrei sa ramai micut, pentru ca ai nevoei de mult efort fizic si hrana sanatoasa!
Sunt la țara si nu am posibilitati sa merg la oras
Acesta depinde si de dezvoltarea corpului tau baietii se dezvolta mai greu iar fetele mai repede fiecare se dezvovolta in felul sau poate cand o sa fii clasa noua o sa fii mai inalt sau a zecea vapse eu trec clasa 6-a si am 1.58m si sunt fata baietii se dezvolta mai greu.
Stiu o sa zici ce are inaltimea cu dezvoltare corpului are multe. Daca nu ma crezi cauta pe google
Ce pot sa fac am 1.41? M trec clasa a 8a am 13 ani acus fac 14
Am inteles pe la 14 ani daca cres foarte repede mai pot 8-13cm plus mersi.
Eu tot traiesc in sat
Eu practic dansurile