| AnaAna23 a întrebat:

Cum pot sa fiu mai înaltă? La 14 ani nu am decât 1, 67 și sunt mică... adică fac inot dar de vreo 7 ori pe luna. Ajutor, Va rog

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja esti destul de inalta pentru o fata. Depinde si de inaltimea parintilor tai, cat mai cresti si tu.

| Otto19 a răspuns:

Genetica, nu conteaza ce exercitii faci sau ce sport, ai abia 14 ani mai asteapta nu o sa ramai asa

| Mrfear a răspuns:

Inotul te face mai inalta cu 2 cm.Baschetul se zice ca-i mai bun, dar sincer pentru 14 ani esti inalta, eu sunt cu 2 cm mai mica decat tine, bine si la varsta sunt mai mica, dar lumea imi spune ca sunt inalta, avand in vedere ca majoritatea colegelor au intre 148 si 157, acum depinde si de genetica, va trebui sa fi intre inaltimea parintilor tai, putin mai inalta decat mama sau chiar mult mai inalta si mai scunda ca tatal tau.

| AnaAna23 explică (pentru Mrfear):

Mama are vreo 1, 58, iar tatăl meu 1, 78

| Mrfear a răspuns (pentru AnaAna23):

In cazul asta nu pot spune cat de inalta te vei face, dar se vede ca te apropi din cel in ce mai mult de inaltimea tatalui tau, pe mama ta ai intrecut o nu gluma.

Da, pot spera măcar la 1, 70?laughing

| Mrfear a răspuns (pentru AnaAna23):

Da,mari sanse.Acum depinde si inca de ceva, daca ti-ai terminat cresterea rapida (adica sa cresti mai repede, intr-un anumit interval de varsta o fata creste foarte mult) dar daca acum ai 1, 67 ai sanse sa ajungi la 1, 70.

Da...sper