| NbhdDaughter a întrebat:

Cum pot sa ma prefac ca urasc pe cineva(cand eu de fapt... iubesc)? Sa ii arata ca este un ratat si ca nu imi pasa de el?

Răspuns Câştigător
| AnaBejenaru a răspuns:

Nu merge cu indiferenta.Stiu cum este.incerci sa-l urasti dar nu poti sa-i faci rau.Nu poti sa vorbesti urat cu el,nici sa-l faci sa se simta prost,si cand il vezi fata in fata nu poti sa-l ignori. Daca il iubesti,spune-i. Spune-i ca tii la el,daca nu e reciproc, atunci lasa-l nu te merita, oricat de mult il iubesti, renunta, lasa de la tine pentru ca oricum roata se intoarce.Si cand se va intampla asta, tu vei fi fericita cu altcineva.

3 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,pur si simplu ignora-l, e cea mai buna cale.Asa il va durea cel mai tarehappy
Numai bine.

| BlackCinnamon a răspuns:

Indiferenta e cea mai buna arma happy, nu-l baga in seama, ignora'l. si putina scarba, sarcasm, batjocura tongue mult noroc.

| pinkyred a răspuns:

Cel mai simplu mod este sa il ignori, cand esti in preajma lui comporta-te ca si cum ar fi un strain sau incerca sa te uiti dupa alti baieti fa-l sa simta ca nu este singurul baiat din lume, discuta cu alti baieti si multe chestii de astea
Sper ca te-am ajuatat. funda?
ps:la mine a functionat si eu iubeam un baiat, dar m-am prefacut ca il urasc