Daca vrei ca parul tau sa capete nuante de roscat te poti folosi de lamaie si fructe cu nuante puternice de rosu: rosii, zmeura, capsune, rodii, sfecla, morcov. Fa o pasta din fructul sau leguma aleasa - in functie de ce nuanta doresti si aplica pe par. Daca iti doresti un roscat mai intens, satureaza parul pana ce devine complet ud si stai la soare timp de 1-3 ore. Daca vrei un roscat mai delicat, aplica cu un spray si stai la soare timp de 20-45 de minute. Dupa expunerea la soare spala parul bine, foloseste un balsam si clateste bine. Poti folosi otet in clatire, deoarece mirosul acestor fructe sau legume tinde sa fie puternic. Parul tau nu va deveni complet roscat dupa o singura aplicare, trebuie sa repeti procedeul o data pe saptamana pana ce obtii nuanta dorita.
sau
poti incerca sa iti colorezi parul folosind un amestec din jumatate de cana de suc de morcovi si jumatate de cana de suc de sfecla. Respectivul amestec se tamponeaza pe parul umed si se tine aproximativ o jumatate de ora, dupa care se va clati cu apa calduta. Operatiunea aceasta de colorare a parului se poate repeta saptamanal, pana la obtinerea nuantei dorite.
Multe am auzit la anii mei dar pe asta nu am mai auzit-o si nici nu cred ca e posibil asa ceva, cineva te-a prostit ca la carte
N-ai cum sa faci chestia asta. Cine ti-a spus-o?
Te vopsesti cu vopsea nu cu sfecla.
FUNDA!
Daca nu ai la indemana pulbere de henna, poti incerca sa iti colorezi parul folosind un amestec din jumatate de cana de suc de morcovi si jumatate de cana de suc de sfecla. Respectivul amestec se tamponeaza pe parul umed si se tine aproximativ o jumatate de ora, dupa care se va clati cu apa calduta. Operatiunea aceasta de colorare a parului se poate repeta saptamanal, pana la obtinerea nuantei dorite.