Exist, stau pe o roată de cașcaval, mănânc ciocolată, îmi hranesc portofelul, mă bat cu pisica chiar daca nu am una...
Respir, ma gandesc, traiesc, visez, spui ce faci in momentu ala cand te intreaba( de ex: mergi), vorbesc cu tine, ma gandesc ce sa iti spun, ma gandesc la urmatoarea intrebare pe care o sa mi-o pui.
Păi pe mine când mă întreabă ce fac, le răspund ce fac;
"stau, tu?"
"ascult muzică, tu?"
"păi umblu, tu?"
"mă duc la baie, tu?" ---- asta în viaţa reală.
când vorbesc cu cineva pe un social media, mai mereu vorbesc aiurea, cum ar fi să vorbesc cu "cf", "bine, uh"- atunci când mă plictisesc. sau pur şi simplu le răspund normal, cu ''bine'' şi apoi încep o conversaţie. câteodată am unele conversaţi cam fără sens pentru că nu se petrec prea multe chestii importante în viaţa mea, sau bine, nu am un c.m.b.p să-i povestesc totul
deci, îţi propun să-i răspunzi ce-ţi trece prin cap, fi originală, zic. sau să-i spui ce chiar faci, sau ce a de gând să faci sau... nu ştiu, mi se pare o întrebare ta mi se pare cam... ieşită din comun
Depinde de stare : binisor, mbine, uite..ma uit pe pereti, ma uitam pe globul de cristal si am vazut ca ma vei intreba ce fac