| Anonim1045 a întrebat:

Cum poti raspunde la intrebarea "Ce faci?" in afara de "bine" sau de de a raspunde concret ceea ce fac. Ceva amuzant, dar nu rautacios, nu sa fac misto de persoana respectiva.

8 răspunsuri:
| saynotoemo99 a răspuns:

Exist, stau pe o roată de cașcaval, mănânc ciocolată, îmi hranesc portofelul, mă bat cu pisica chiar daca nu am una...

| AtateaConditii a răspuns:

Respir, ma gandesc, traiesc, visez, spui ce faci in momentu ala cand te intreaba( de ex: mergi), vorbesc cu tine, ma gandesc ce sa iti spun, ma gandesc la urmatoarea intrebare pe care o sa mi-o pui.

| horansgang a răspuns:

Păi pe mine când mă întreabă ce fac, le răspund ce fac;
"stau, tu?"
"ascult muzică, tu?"
"păi umblu, tu?"
"mă duc la baie, tu?" ---- asta în viaţa reală.

când vorbesc cu cineva pe un social media, mai mereu vorbesc aiurea, cum ar fi să vorbesc cu "cf", "bine, uh"- atunci când mă plictisesc. sau pur şi simplu le răspund normal, cu ''bine'' şi apoi încep o conversaţie. câteodată am unele conversaţi cam fără sens pentru că nu se petrec prea multe chestii importante în viaţa mea, sau bine, nu am un c.m.b.p să-i povestesc totul laughing

deci, îţi propun să-i răspunzi ce-ţi trece prin cap, fi originală, zic. sau să-i spui ce chiar faci, sau ce a de gând să faci sau... nu ştiu, mi se pare o întrebare ta mi se pare cam... ieşită din comun laughing

Răspuns utilizator avertizat
| nowar a răspuns:

Depinde de stare : binisor, mbine, uite..ma uit pe pereti, ma uitam pe globul de cristal si am vazut ca ma vei intreba ce fac big grin

| BrokenAngels a răspuns:

Orice

| DianaPetre a răspuns:

Frec menta.
Funda?

| Sansa a răspuns:

Fac c-am mai facut.