1Untaken e un bou si i-as spune asta personal daca as putea.2N-ai sa ajungi niciodata sa intelegi o fata pe deplin.Sincer,am vazut extrem de putini baieti care sa ma inteleaga cat de cat.
Eu am o credință. În cazul în care nu poți înțelege o fată sunt 2 variante. Ori ești prea prost ca să o înțelegi, ori faptele ei sunt prea ilogice ca să le înțelegi.
Ok,deci ori majoritatea baietilor pe care îi cunosc sunt prosti, ori faptele mele sunt ilogice.Eu nu cred ca e chiar atat de simplu sa intelegi o fata(desi si.voi sunteti uneori greu de inteles)
Eu cred că e atâta timp cât poți să oferi explicații. Chestia cu înțelesul nu ține de sex. Adică e și asta o chestie, dacă te lași înțeleasă sau nu. Chiar dacă nu te lași, faptele tale își pot găsi niște explicații. Dacă nu, revin la ce am spus. Poate îmi dai o teoremă demonstrată care să ne explice de ce fetele ar fi mai greu de înțeles? Normal, fără să ajungi la credința mea...
Inventezi traducătorul de minți femeiești.
Intre timp mergi în Africa și te împrietenești cu băștinașii. (=înveți sa comunici non verbal cu o femeie)
Vizitezi Everestul și când te întorci îți dai seama că e mai ușor să mergi prin zăpadă decât sa vorbești cu o femeie.
Pai ai 2 posibilitati. Prima ar fi, sa fii fata (si sa stii ca tot ai avea si asa mici neintelegeri. Stii de cate ori mi se intampla sa nu stiu ce ar fi vrut sa insemne o replica de-a vreunei prietene?
) O alta varianta ar fi sa o intrebi, adica sa ii mai ceri si subtitrari atunci cand nu intelegi. Adica sa o faci sa mai vorbeasca si romaneste.
Pana atunci multa bafta. Din pacate nu exista inca un dictionar pentru limba fetelor neintelese.
Ce imi plac replicile astea transmise din generatie in generatie. Mai mult ca sigur asa gandea si tatal tau atunci cand te-a conceput.