| divyanka_7923 a întrebat:

Cum sa copiezi fara sa te prinda?

8 răspunsuri:
| OrangeJuice a răspuns:

S-ar putea sa sune ciudat dar eu tin copiutele in breteaua de la sutien, iar atunci cand trebuie sa ma uit trag putin de bluza.Nimeni nu m-a prins.Bineinteles,asta merge daca esti fata.

| Alexxxxxxx a răspuns:

Pui copiuta sub test. sau pe picioare. sau in maneca. baftawinking

| Miina a răspuns:

Buna.
Daca ai pix cu ultraviolete[nu costa mai mult de 5 lei] scrii cu el pe o foaie si nu te va prinde[stai la lumina.nu se va observa ultravioletele]
Cu un pix caruia i s-a terminat pasta scrie apasat pe o foaie si cand va fi multa lumina si te vei uita cu atenti se va observa ce scrie pe foaie.
Astea sunt cele mai bune.Cele cu fituicile nu merg intotdeauna. Sper ca te-am ajutat. Funda?puppy dog eyes.pa:*

| doryanna a răspuns:

Haaaaa...simplu deci daca esti fata ia-ti un tricou maieu nj ceva mai decoltat dar pe sub tricou sau ce iei p tine sa ai sutien sau bustiera bag-o acolo cand nu se uita tu copiaza, scrie pe banca...sau daca stii subiectele exact fa-ti de acasa o lucrare cum o sa va dea si o inlocuiesti cu aia si gata:X

| NickiMinaj a răspuns:

Casti ochii.

| nikywillrock a răspuns:

Eu am alta metoda.stai cu picioarele in pozitia asta in banca : http://optimumsportsperformance.com/......00x225.jpg
si imi lipesc fituicile cu scoci de talpa piciorului, nu ma poate prinde deoarece pot sa intorc imediat laba piciorului in jos in caz de trece proful pe langa
Precizez ca folosesc solutia asta atunci cand am de a face cu un prof mai. dificil. :D
Manifestari neplacute: vei merge schiop in restul din pauza dupa ce iti lipesti fituicile, sa nu le distrugi.
Sper sa ai o marime mai mare la papuc!
Succes!

| diidii a răspuns:

Daca esti fata si porti fusta iti poti scrie pe picior si ridici fusta cand e nevoiehee hee
Succes!

| divyanka_7923 explică:

Unde ai multa teorie...cum ar fi istorie(teza)

Întrebări similare