E cam rusinos zic eu sa ti se vada ditamai vanataia pe gat
si nu mi se pare deloc excitant sa zic asa
Hmm, explica-mi si mie cum se face mai exact ca m-ai facut curios, cam cum te musca iubitu si cum face, ca presupun ca nu-i un pupic pe gat sau ceva
ca astea-s de copii d`astia mici : D
Păăi muşcătura aceea pe gât se face aşa:Îţi lipeşti buzele de gâtul ei/lui, buzeşe întredeschise, scoţi puţin limba şi începi să ''sugi'' tragi în tine până se face ca o vânătaie. Aşa arată : http://favim.com/image/265995/
True
Si ca fata te simti bine, adica pupici d`astia si poate cu gura intredeschisa am incercat si eu, dar eu zic ca na nu e frumos sa ai o vanataie pe gat si, mai ales, te simti bine, te exciti
sau e doar o chestie fara folos, doar sa fie?
Nu am păţit asta până acum
dar şi doar pupatul mi se pare excitant :3 adică mna
... voiam doar să ştiu cum se numeşte chestia aia. ![]()
Presupun ca, chestia cu excitatu` depinde de fata
dar chiar o fata mai mica de ani nu stiu 14-15 cum ai putea-o excita
?
Am 16
...nu ştiu.
Tu câţi ani ai de nu ştiai de asta cu muşcatu? Sfat:mai documentează-te de chestiile astea, pentru că se folosesc într-un relaţie.
Chiar nu ma gandeam la chestia asta, nu-s asa mare
dar zic eu sunt matur cat de cat si chestii, dar folosesc altele, si nu stiu chiar daca l-as fi stiut nu l-as face sincer mie nu-mi place, nu ca il voi face ca nu ma afecteaza cu nimic
dar mai ales ca-s mai mic ca tine si iubita mea la fel, si-o vad parinti cu astfel de vanatai
ce fac, si oricum nu cred ca-i prea frumos pentru vada, eh de documentat ma documentez dar momentan raman la lucruri mai simple
andradda1112 întreabă: