Eu mereu am fost foarte apropiata de mama mea, care mereu ma intelege si ma incurajeaza in ceea ce fac. Ea mereu va fi cea care va avea prioritate in fata mea, adica orice decizie o consult cu ea, pentru ca niciodata nu da gres.mereu ma inteles.si mi-a fost alaturi in momentele grele. cu ea pot discuta orice chiar si despre baieti, ea mereu are grija sa ma intrebe, insa nu pentru a ma controla, ci pentru a ma ajuta si a-mi fi alaturi!
Parintii m-au incurajat mereu si mereu mi-au vrut binele. Nu pot vorbi mereu orice cu ei dar ne intelegem bine. Inainte ii minteam mult dar in timp am invatat ca nu e bine si nu imi place sa mint. Acum spun aproape mereu adevarul 

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Tata;
Rau, insuportabil, cricator si uneori dragut.
Mama:
Intelegatoare, rea, insuportabila

Mama hmm nu stiu a fost mereu intelegatoare cu mine si m-a sprijinit in totalitate mereu si nu am ce sa spun rau despre ea.
Tata e cel mai amuzant dintre toti... nu stiu daca ii voi mosteni  vreo data simtul umorului 
Intr-un cuvant  imi ador parinti

Persoanele care mă bagă înseama doar o dată pe zi şi atunci când mă întreabă dacă am nevoie de ceva şi nimic mai mult. Ei fac totul să fie aşa de repede de uitat  .
.

TheDarkQeen13 întreabă: