| KilljoyIdiot a întrebat:

Cum va gasiti motivatia?

De ceva timp am avut o stare lamentabila. Programul de somn s-a dat peste cap (daca n-ar exista temele, probabil as sta in pat toata ziua), ma simt trista aproape mereu, iar ambitia a disparut. Nu am persoane cu care sa discut pe tema asta, asadar ma chinui pe cont propriu. Incerc sa "ma cert" sau sa-mi trag una sa-mi revin...insa pana acum n-a mers. Singurele chestii de care ma pot considera mandra e ca am invatat unde era de tocit, am facut la matematica si am inceput sa lucrez la un scenariu. In rest, nada. laughing

Intuiesc ca e vina timpului liber (poate si hormonii?). Daca eram coplesita de proiecte sau ascultari, poate nu aveam vreme sa-mi plang de mila in halul asta.

Stiu ca nu e normal si ma oblig sa lucrez mai mult, dar am impresia ca nu dau randament 100%. Ceea ce, evident, nu e in regula. Ma incetineste considerabil!

Ce pot face sa ma concentrez pe bune? Nu vreau sa decad pe plan academic din cauza unor toane, sincer. laughing
Mersi!

2 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

In primul rand cred ca ceri prea mult de la tine. Ai nevoie si de odihna, de relaxare, de zile in care pur si simplu sa lenevesti, nu poti fi mereu 100% productiv.
In al doilea rand motivatia este supra evaluata. E buna, dar nu te poti baza pe ea, in unele zile o ai, in altele nu. Daca vrei sa faci ceva ar trebui sa te bazezi pe obisnuinta, aceasta e mult mai puternica decat motivatia si ti-o poti face daca nu o ai.
Odihnezte-te in primul rand, nu incerca sa te supra soliciti, dormi mai mult si o sa fii ok happy

| KilljoyIdiot explică (pentru Dismally):

Incerc, dar exista si presiune din partea mamei. Vrea neapărat sa fiu in topul clasei. Totusi, are sens, pe termen lung probabil nu o sa mearga daca ma suprasolicit constant. Mersi! laughing