| botafogo a întrebat:

Daca ti fi la un concurs si cineva ar copia dupa voi ce ati face? dupa mine copiaza un baiat si daca ma duc sa ajut o fata el ma spune dar eu nu-l spun. E corect?

Răspuns Câştigător
| AdaIoana18 a răspuns:

Nu! nu este corect din punct de vedere ai spus ca el copiaza dupa tine, iar tu cand iti ajuti colegele te spune.iti dau un sfat cand ai sa fii la un alt concurs puneti in fata ta penarul sau ceva ca sa nu mai poata copia. Poti oricand sa iti ajuti colegele! Bafta!

6 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu de obicei imi ajut colegii daca nu stiu ceva.Insa baiatul ala mi se pare foarte... tradator.Adica el vrea sa copieze de la tine si sa nu il spui, dar daca tu ajuti si pe altcineva te paraste.Foarte urat din partea lui.Alta data nu il mai lasa sa copieze de la tine.

| fluturas a răspuns:

Nu ii corect big grin
zii ca daca te spune nu-l mai lasi sa copiezehee hee

| fluturas a răspuns:

Pai nu trebuie sa faca d-na inv nimic happy
tu trebuie sa faci happy
iti ajuti colegii cand nu stiu, pana la urma sunteti colegi, nu e foarte corect dar e normal sa-i ajuti cand nu stiu happy
iar lui poti sa-i spui intr-o pauza ca daca te paraste nu-l mai lasi sa copieze si nici nu-l mai ajuti happy daca o continua tu chiar nu il mai lasi sa copieze si nici nu ii mai areti cand are nevoie de ajutorwinking kiss

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bineinteles ca nu e corect!big grin Ba chair deloc!
Este un tradator! Vorba Silviei laughing
Data viitoare nu il mai lasa sa copiewinking

| juniper a răspuns:

Nu e corect, fiecare pentru el, daca ei nu au invatat si nu stiu nimic, nu este corect sa le dai ca poate vor lua ei premiul in locul tau.

| botafogo explică:

Am facut-o dar doamna nu face nimic