Da, tu faci ceva gresit. Dar nu neaparat e vina ta. Probabil esti intr-un anume fel, si asta nu e vina ta ca esti cum esti. Asta e, ai rabdare, asteapta...Nu schimbam ceea ce suntem, depinde de persoanele pe care le intalnim, daca intalnim persoane care stiu sa ne aprecieze pentru ceea ce suntem atunci o sa fie bine. Deci ai rabdare
Buna ai o viata traieste-o! ai prieteni? distreaza-te cu ei! fi mereu zambitoare! viata este frumoasa fiecare zii trateazo cum ar fi ultima zii
Ma uit la viata infernala a celor din Africa, India si atunci ma simt mult mai bine.
Fara Dumnezeu esti nimeni!
Schimbarea incepe de la tine, de la gandirea ta. Atragi lucruri pozitive gandind pozitiv.
Imi pare rau, nu pentru viata ta, ci pentru mare parte din raspunsurile pe care le-ai primit, auzi, esti zodia racului? Clar, aia e problema, re-nastete in alta zi vezi daca se schimba ceva. Patetic.
Oricum, depinde. Dar in mare parte da, este vina ta. Nu pentru ca faci ceva gresit, nu pentru ca esti intr-un fel anume, ci pentru ca nu faci nimic.
Daca ai tot felul de probleme, daca lucrurile nu merg bine, daca ai o viata care nu-ti palce, statul si holbatul n-o sa te ajute, cu atat mai putin sa cauti o solutie care sa rezolve totul asa, dintr-o data.
Nici viata mea nu e mai buna. Chiar deloc. Am o boala care-mi provoaca dureri continue de 2 ani, scoala ma trage in jos si nu ma lasa sa invat ceea ce-mi place, n-am prieteni, cei pe care ii aveam m-au tradat, iar acum sunt pe cale sa pierd singurul si cel mai important lucru din viata mea.
Viata e urata, viata e o curva, viata e dura, e destul de simplu. Dar daca tu nu esti dispusa sa faci ceva pentru a schimba lucrurile, atunci este vina ta.
Eu a trebuit sa fac multe lucruri pe care nu voiam sa le fac pentru a ajunge unde sunt acum, a trebuit sa lupt cu o gramada de lucruri, sa trec peste multe altele, sa-mi sacrific timpul de distractie ca sa muncesc, sa evoluez, si surprinzator, sau poate nesurprinzator, a mers.
Viata mea nu a devenit dintr-o data minunata, ca in povesti, dar a devenit mai buna ca inainte.
Parerile oamenilor nu ma mai afecteaza, unii ma privesc cu respect altii cu invidie, sunt capabil sa platesc anumite chestii care-mi trebuiesc din banii mei si sa nu mai depind complet de parinti.
Sunt inca lucruri care ma afecteaza, lucruri pe care nu le pot controla, si lucruri pe care pur si simplu trebuie sa le accept, ca situatia in care sunt acum, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma dau batut, sau trebuie sa ma pun intr-un colt, sa plang, si sa dau vina pe viata pentru ca este cum este.
Daca ceva merge altfel decat vreau eu, ori este soarta, ori este vina mea, dar in cea mai mare parte, este vina mea.
Si in situatia in care sunt acum este vina mea. Nu am facut ce trebuia cand trebuia, si am facut ce nu trebuia, cand nu trebuia.
Iar asta a dus la o situatie urata.
Dar este vina mea, si nu pot repara ce a fost in trecut. Viata nu a avut nimi de-a face in asta, este doar vina mea.
Asa ca da, este vina ta. Dar din punctul asta, este decizia ta daca vrei ca traiul tau sa fie asa cum vrea destinul, sau esti gata sa muncesti pentru ceea ce vrei, pentru ceea ce-ti doresti, pentru ceea ce iubesti.
Da, mie cel putin mi s-a intamplat. Dar nu te lasa descurajata doar din cauza unor probleme care probabil sunt mari, ci pur si simplu invinge-le. Fii puternica! Daca imi spui ce probleme ai, pot sa te ajut mai mult. Am trecut si eu prin multe probleme timp de 4 ani. Acum mi-a trecut, dar sechelele trecutului intotdeauna o sa-mi ramana in suflet. Asa ca degeaba vrei sa-ti treaca durerile pe care le ai pe suflet, deoarece ele niciodata nu vor trece. Acum depinde si de ce fel de probleme ai. Daca ai putea sa-mi spui ce probleme ai as putea sa-ti dau niste sfaturi.
Da, e vina ta.
Am avut sentimentul ăsta, așa că am schimbat lucrurile, mi-am schimbat atitudinea, m-am maturizat, am făut compromisuri și uite așa treaba a devenit stabilă.
Baftă!