| Lullu21 a întrebat:

Dati`mi niste statusuri.Va rog fara siteuri. Funda+vot

1 răspuns:
| lilbb a răspuns:

Tsi sse pare c`a fost ieri ? nu,nu . te`nselli winking ! ca iubire+planuri+vise=greselli happy. nu mi.e usor .habar n`ai cat ma doare ! cred ca acum pllatescc si pentru pacatelle viitoare oh go on

a fosst o vreme cand credeam in tnee` . te iubeam din toata inima ! love struck a fost o vrreme cand tsineai lla mnee` day dreaming dar azi . NU mai e assa sad ! oh go on

simtseam ca vreau ssa mor , simtseam ca.mi ajunge sad . dar una ca mne` niciodata nu pllange ! love struck

sa nu mai pllangi mereu cand itsi spun " Nu mai pot ! " . oricce s`ar intamplla tot lla tnee` ma intorcc ! love struck

nu te mai comparra cu altsii , ca tu esti totu' ! nimeniiii , niciodata n`o sa poataa sa.tsi ia lloccu' love struck !

am sutte de prietene oh go on da' ea face cat 1000 love struck ea nu imi e prietenna no talking ci sorra pe veccie ! love struck

Dc pяιєтєnιι sє тяαnsfoямα ιn тαяfєє l-)? • Dc pєяsoαnєℓє pє cαяє ℓє ιubєsc sє тяαnsfoямα ιn scαяbє :-& ?

Regreti ? Regreta ! Pentru ca acum e prea tarziu oh go on am pllecat wave si n`o sa mai vin winking . Tu pllangi , mie`mi vine sa rad ! e nepllacut , dar gandeste.te ca a fost invers in trecut ! happy

Din tot ce`a fost intre noi nimic nu regret ! Dar parca nici acum nu`mi vine sa cred ca nu te mai vreau oh go on .

Si poate m`as intoarce daca as plleca . si poate m`as intoarce daca te-ai schimba ! Te-as ierta pentru toata durerea mea ! love struck

M`ai mintsit ? Am trecut cu vederea oh go on m`ai jignit ? se mai intampla . m`ai insellat ? te-am dat dracu ! winking

Vreauu sa te fac sa plangi.vreauu sa te superi`:-s.si sa ma certi:-ss.sa ma iertsi love struck. Vreauu sa spun prostii puppy dog eyes sii sa ma saruti :* =p~ zambind batting eyelashes !

♥ Daca ar fi totul exact asa cum iti doresti,nu ai mai avea pentru ce sa lupti,sa speri si sa iubesti !Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista.

Eiii bine nu incerc sa te conving... Dar dacă n`ai stiut, astăzi e soare in loc de frig :d.

va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta...iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta...

Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X.Te iubesc prin vorbe,gesturi si fapte!:X

Am fost ce nu voi mai fii niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta !

Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.

Stiu ca a durut atunci cand ma certam cu tine , Se pare ca s-a terminat acea poveste de iubire.

• Esti locu'n care intotdeauna m'am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •

• Intotdeauna pregatita pentru raul care vine, intotdeauna fericita daca treaba merge bine.

Cand e fericita , surasul ei n.are egal.xD

Indiferent de e ploaie sau e soare .
Voi fii langa tine atunci cand te doare .

Si daca privesc pe fereastra .
vad imaginea noastra .

Nu exista barbat care sa nu insele .
dar nici femeie care sa nu i'o intoarca .

Sunt povesti, sunt cuvinte, sunt multe, si multe clipe .
Sunt versuri, sunt filme . In care te regasesti tu, pe tine .

Te gandesti mereu la el, esti cu telefonu in mana .
a trecut inca o luna si nu mai suna .

Vreau sa te sun, sa iti spun ce am in cap .
Esti tot ce am cautat si te vreau cu adevarat .

Credeam in tine mai mult decat in mine .
Ti'am dat tot dar n'a fost de'ajuns pentru tine .

Totul s'a terminat . Asta e soarta .
Defapt ma bucur ca e gata . Tu in stanga . eu in dreapta .

Acum da, stiu ce sunt . Sunt exact ce trebuie sa fiu azi .
Asa ca nu'ti da tu cu parerea daca nu ma cunosti cu adevarat .

Nu cauta frumusetea care te poate orbi .
cauta un suflet bun care te poate iubi .

Esti tot ce am iubit .
si ce voi iubii mereu .

Cand sunt buna, sunt foarte buna .
Cand sunt scorpie, sunt al naibii de perfecta .

Dar tu nu stii sa te superi pe mine . desi e foarte usor sa o faci .
Fiindca sunt experta in tampenii . pot umple pe oricine de draci !

Au fost si clipe urate in viata noastra, de ce sa mintim .
Dar am stiut sa trecem peste, sa le facem frumoase ca ne iubim . Au fost si zile in care noi doi ne certam de imi venea sa te omor . Dar si zile cand ti'am zis ca te iubesc la maxim si ca te ador !

Chiar daca nu's toate roz .
tot le colorez odata .

Am cautat si am gasit .
Esti tot ce mi'am dorit . Nu vagabontii care m'au dezamagit .

Cat de usor imi e sa'ti spun TE IUBESC .
Si cat de greu mi'ar fi sa te parasesc .

Ma tineai in brate, m'alintai . Atunci cand eram trista ma linisteai .
Imi spuneai mereu ca eu sunt tot ce ai .

Fiecare clipa pictata in roz trebuie sa recunosc ca iti apartine .
si nici macar eu nu ma cunosc asa cum tu ma stii pe mine .

Daca imi pare rau de ceva in viata mea .
e ca ti'am zis sa pleci cand te puteam ierta .

Cand zic ca nu imi pasa mint, ca stii ce simt .
stii tot ce gandesc !

Sunt un dracusor, ce viseaza usor .
Taci ! Nu ma trezi de mai vrei sa respiri .

Cat vrei tu sa pari de gigolo .
Cand ii vezi ochisorii aia iti piere chefu' de a face misto .

O sa'ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o .
pe unica ce te iubea .

De obicei ii citesc rapid .
pe cei care imi zambesc si defapt nu ma inghit .

Ia'ma de mana .
Hai sa trecem peste toate impreuna .

Maine de'as pierde tot .
eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc .

Incearca sa razi si tu de viata .
nu lasa numai viata sa rada de tine .

N'am iubit pe nimeni cu atata dor .
si de'a fost ceva . a fost trecator .

Un barbat nu'si dovedeste barbatia prin numarul femeilor cu care a fost .
ci prin numarul femeilor pe le'a refuzat spunandu'le: acasa ma asteapta femeia pe care o iubesc .

Si spune'i "te iubesc" ca'ti pare rau c'ai fost asa .
promitei ca n'o sa repeti din nou prostia ta .

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang .
Tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc .

Te voi pune pe primu' loc indifierent de ce se va intampla .
pentru ca tu esti doar al meu, iar eu mereu a ta .

Lasati`ma sa fac si bune si rele .
dar sa stiu macar ca sunt greselile mele .

Hai sa fugim, sa evadam . Hai sa plutim, sa zburam .
Hai sa zambim, sa visam . Hai sa traim si sa uitam .

Asa sunt eu .
imi place sa ma joc si mai ales . ador sa te provoc .

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa'i dai ceea ce ai mai bun .
si hotarasti sa i te dai pe tine insuti .

In fiecare noapte adorm cu tine'n gand .
Esti singurul ce ma ridica cand sunt la pamant .

Am invatat sa fiu nepasatoare .
pentru ca am aflat ca asta te doare cel mai tare .

Trei facultati daca ai avea .
nici tu nu ti'ai da seama ce trece prin mintea mea !

.se spune ca iubesti odata in viata,o singura iubire

Cand am avut toate raspunsurile,intrebarile s.au schimbat

Spune-mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa-mi pese

Te iubesc , şi mai pus într-o zi să aleg între tine şi ei ... şi eu ţi-am spus : " Îmi va fi dor de tineee "

Stii ce-i frumos? Nici macar nu stiu daca am vorbit serios

Si chiar iti multumesc . Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc !

Eu raman cu amintirea ta,iar tu cu zambetul meu

If you cry,I`ll be fine

Suferi ? Nu.mi pasa !

Ai o lume a ta . Caut`o . Eu am gasit`o

Uite ca pot si fara tine !

Mi s.a zis ca nu o sa pot. Eh uite ca inca pot !

Poate m-am schimbat sau poate doar m-am saturat .

Nu am chef de tine, e chiar asa de greu de priceput?

Si daca dragoste nu e...parca e mai bine

Fii atent ! Să vezi cum doare, când o să mă vezi nepăsătoare !

Am intrebat multe,insa raspunsul tau va fi cu puncte puncte.

Dupa dezamagiri sperante facute scrum,am deschis ochii,erai tu .

• Inima iti plange, dar nu ai ce sa faci. Iti vine sa urli, dar te abtii si taci. sigh

• Doare! Tare! Si parca sufletul imi moare. Dar o sa vina vremea sa`mi ceri in genunchi iertare.
• Iata povestea noastra, s`a dus spre nicaieri. Expresia "Te iubesc" aducea un plus de bine. Ieri! winking

• E greu cand iti repeti in gand "capul sus, tre` sa zambesti!" si subconstientul iti dicteaza "cand plangi, sa nu te mai opresti! "
• Si pur si simplu raman fara cuvinte. Ma uit peste poze. Si`mi aduc aminteoh go on

• Pentru mine sunt niste amintiri care vesnic o sa doara. Pentru tine e o poveste de seara!
• Erai cu mine in bratze, cu mine de mana! Ne simteam bine cand eram impreuna.
• Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea / Nici macar baiatu care puteam sa jur ca ma iubea! sigh

• Imi va fi dor, imi va fi rece, dar timpul nu va vindeca, ci doar va trec.
• Inca tin la tine chiar daca a trecut un timp si mai greu imi vine cand pe strada ne intalnim si ne privim cu regrete, oare tu pastrezi in suflet tot aceleasi sentimente? sigh

• O sa ramana amintiri blocate in ochii nostri goi. Ca se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi.
• Uite cum e: Dragostea inseamnaa dureree!Cand unu`l o da si celalant o cere!

• O iubesti dar totusi renunti la ea zicand ca nu iti pasa. Ea, ea te iubeste dar iti respecta decizia. Peste timp realizezi ca ai gresit. Insa orgoliul a fost prea mare, asa ca ajungi sa o pierzi, pentru totdeauna.
• Vreau ca atunci cand te gandesti la mine sa spui: "Uite, fata asta chiar a tinut la mine"
• Nu vei sti niciodata ce s`a intamplat de fapt. Daca te-am uitat sau doar ma prefac!

• Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta. Zambeste celor pe carere ii iubesti, sa simta dragostea ta. Iar daca vreodata cei pe care ii iubesti te vor trada, zambeste sa simta indiferenta ta.
• Dragostea e o sageata care face rani de foc, sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc. sad

• Spun ca nu`mi pasa, ba`mi pasa sa stii. Spun ca o sa plec azi, dar o sa ma`ntorc intr-o zi. Spun ca nu mi`e dor, sincer mi`e dor. Spun ca sunt ok, dar de fapt nu mi`e usor. sad
• Ma vrei inapoi? Eu iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. M`am schimbat de`atunci.
• Acum tot ce a fost intre noi pare demult. Incerc sa`mi amintesc dar nu pot. Tu probabil m`ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…

• Toti imi spun: "Nu renunta!", "Nu mai plange!", "Totul va fi bine!". Dar eu las capul in jos si le spun: "Nu`i pasa de mine.crying "
• ti-ai gasit alta, doar sunt destule! Nu e vina ei ca o folosesti sa ma ranesti. Si din pacate, nu prea reusesti batting eyelashes.

• E greu sa uiti sarutul ce inca il doresti. E greu sa uiti un nume cand inca il rostesti sigh
• Incearca sa zambesti fato, urmeaza`mi sfatul! E cazul sa fii fericita, toate trec, o sa vina altu`!

• Si cand te vad intamplator imi aduc aminte de tot ce a fost, dar uitandu`ma inapoi imi zic: "Chiar n`are niciun rost!"
• Sec e faptul ca acum cateva saptamani ne tineam de mana, iar acum nu stim cum sa ne ocolim.

• Poate parfumul tau va dispărea din aer, dar cu siguranta nu va disparea din amintirile mele!
• Dintre toate minciunile tale, "Te iubesc" era favorita mea.

• Nu`mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva. Mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara !
• El a fost de vina ca de fiecare data. Inceteaza fata sa te mai crezi vinovata. ti-a promis, stiu! Te`a mintit, stiu! El o sa regrete cand e prea tarziu! winking smug

• Ne privim in ochi ca doi straini ca si cum nimic intre noi nu s`a intamplat. Nu avem curaj sa ne vorbim. Ce usor e sa ne prefacem c`am uitat. Dar ne lipseste tot ce ne-a legat.
• Prin tine iubesc deci nu incerca sa ma judeci. Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca tu pleci...

• Prin cate am trecut si cate am trait, cand eram unul cu altul si eram fericiti. Trecutul e doar o lacrima pe obraz, in suflet orice a fost acum nimic nu are rost...
• Sunt zile in care as vrea sa te pot uita si altele`n care te astept langa inima mea.
• In cate feluri poti distruge o inima si apoi sa te mai aştepti sa bata?

Ea nu e ca resul.Ea e pur si simplu` ea !love struck
© Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
© Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si ii voi face eu pe ceilalti 99 pentru tine.:*
© Si daca mama nu ne-a facut surori, a stiut dc, ptr ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene.love struck
© Atunci cand am avut nevoie de`o mana care sa ma ridice, am primit cate una de la fiecare dintre voi si mi-am dat seama ca sunteti toate, prietene adevarate.love struck
© Ele sunt langa mine cand problemele sunt multe. Si tot ele sunt singurele care au rabdare sa ma asculte. Va iubesc si punct. :*
© Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile
© Prietenii sunt ca stelele: intotdeauna alaturi de tine, nu conteaza cat de departe esti
© Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu!
© Nu sunt singura in ploaie si vant, am cei mai buni prieteni de pe pamant!
© Ca impreuna trecem peste tot. Ca o prietenie trece si prin FOC.
© Si ne-am promis ca daca una cade, cadem amandoua!
© Si poti sa`mi iei ce vrei cand am langa mine toti prietenii meilove struck.
© Si n`am sa uit. Cu ele am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu!
© Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana love struck
© Si ce daca lumea`i rea, ma ajuta sora mea si la rau si la bine nu se desparte de mine
© Nu conteaza in ce maniera ne-am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartit
© Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta`ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta`ma. Nu promit ca o sa te opresc dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa asculti pe nimeni, cauat`ma. Promit sa tac oricat vrei. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund, incearca sa ma gasesti, poate am eu nevoie de tine atunci.
© Peste toate trecem cu capul sus • Ne avem una pe alta • Asta`i mai presus. • love struck
© Cand sunt fetele cu mine, uit de toate si mi`e bine
© Pentru ca Ea nu m`a lasat niciodata la greu.
© Un prieten adevarat iti vede prima lacrima, o sterge pe`a 2`a si o opreste pe`a 3`a.
© Stiu sigur ca daca n`ar mai fi ele, n`as mai fi nici eu. love struck
© Chiar daca avem in fata un drum acoperit cu noroi • Mergem inainte cum stim numai Noii`love struck! •
© Nu suntem niste fete oarecare • Potzi sa ne lovesti• Ca tot ramanem in picioare! • love struck
© Uita putin de prezent si priveste in trecut • Aminteste`ti cine a fost langa tine la`nceput ! • [:X]
© Urme de talpi pe nisip, muzica nebuna pana la rasarit, nopti albe si zile cu soare, pe toate le-am trait doar cu voi la marebatting eyelashes
© Sunt corectata atunci cand mai fac cate`o prostie. Asa am invatat sa pun pret pe prietenie.:X
© A scoate prietenia din viata e ca si cum am scoate soarele din lume.
© M`ajuti sa trec peste momentele grele.Tu esti cel mai frumos refren din toate piesele melelove struck
© Voi sunteti tot ce`am mai bun si mai sfant!
© Sa`ti aduci aminte ca fetele ca noi nu plang :*
© Surioara ta iti vrea bine, intra si`n foc pentru tine. In orice zi din viata, fi sora ptr mine, n`o sa`mi iubesc copii, cum te iubesc pe tine.love struck
© Lasa`ma sa`ti fiu aproape. Sa te fac sa uiti de toate. Daca ai nevoie stii ca sunt aici. Striga`ma si vin, nu`ti face griji.
© ti-am zis d`atatea ori, ti-am zis mereu, stii bine. Iti multumesc mult ca esti mereu, mereu langa mne love struck
© Stie sa`mi fie o buna prietena fara sa fii facut cursuri speciale.love struck
© Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana >big grinbig grin <
© Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi. In orice razboi e mai usor in doi! love struck
© Poate nu intotdeauna a mers totul foarte bine, dar vreau sa fii fericita asta te rog retine. happy
© Fie ca am plans sau ca am zambit mereu am fost de nedespartit •
© Tu ai fost singura care mereu, mereu m`ai ajutat. M`ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m`au innecat.
© Nu toate lucrurile ne vor merge bine, dar vom trece peste toate amandoua: tu si cu mine. love struck
© Ea mi`e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a`nceput.

Întrebări similare