Poate la fotbal sunt exceptii (de cand stiu eu, nationala mereu a pierdut cupa, vorbesc de 2000-prezent, Coreea de SUD si Japonia nu, Germania nu, Africa de Sud nu, Brazilia nu, nu s-au calificat de ani buni, inainte de 2000 mai razbeau.
Dar la Bute si Simona Halep jos palaria, sunt singurii care au facut ceva notabil in sport, alaturi de Nadia Comaneci, Hagi, Ilie Nastase, Tiriac si jucatorul acela din NBA Ghita Muresan.
Fotbalul este promovat in prostie si exces si se vede ca rezultatele sunt dezastruase, daca ar juca Romania cu UK sau Franta clar nu are sanse.
La celelalte sporturi care sunt aproape inexistente (exemplu box) a ajuns Bute sa evolueze si sa fie ajutat de Canada nu de Romania, si aud peste tot 'romanul nostru campion' cand omu ala are cetatenie canadiana si reprezinta Canada (scrie pe wikipedia).
A venit intr-un episod cu steagul Canadei si s-a umplut netul de haterii, ziceau de ce poarta un steag in plus pe spate (steagul tarii alea care l-a ajutat sa devina campion adevarat, unde antrenorii sunt capabili si pe masura sa formeze un boxer, nu ca aici).
Si laurii ii culeg tot astia de aici, chiar daca omul ala are si cetatenie canadiana, wtf?
Reprezinta Romania nu Canada, am scris gresit, dar la meciuri am vazut mereu ca se canta si imnul Canadei si cand arata numele lui aparea acolo Montreal, Canada.
Ma rog, creca ii doare pe ei la basca de ce zic altii cand sunt prea ocupati cu alte lucuri si stiu ca nu trebuie sa bage in seama niste 'pietricele' cand ei sunt bolovanul mare.
Pe Doroftei nu l-am mentionat deoarece e si el tot asa, declara ca el s-a luptat cu sufletul dar e cunoscut doar la nivel national, nici nu se compara cu Bute + ca el are 15 milioane de dolari, e miliardar, Doroftei are doar un pub.
Pentru ca noi in general suntem nesimtiti. Nu ne gandim ca si sportivul respectiv are limite. E usor sa comentam din fata televizorului.
Ca sa iti raspund la intrebare. Da, imi este foarte scarba de oamenii astia.
Frate ai mare dreptate adica e ca si chestia cu denisa manelista pe Facebook atntena si inca tot pun era una cu se face statuie denisei da ce ma e salam sau guta?
Daca ia raspuns la de ce inca e in voga moarte aleia atunci ai raspuns si la asta
Adica noi suntem un neam prost toti cei care injura daca pierd si zic ca noi ci nu tu sunt cei prosti cocalari smart 2 si tigani prosti betivi si lista continua